I skärgården

Efter lunch idag hoppade barnen och jag in i bilen och körde till Rådmansö för att hänga lite på Sheilas och Rasmus lantställe, vi ska sova över här inatt. Barnen somnade i bilen så jag lyssnade på en inspirerande podd och njöt av att få köra bil. Nu väntar en dag med lek och ikväll blir det pjyamasparty, popcorn och mello för barnen. Efter nattning blir det vin och bästishäng. Fantastisk lördag.

Pyssel, mellis och kaffe. Vi hörs sen!

 1. Mickan skriver:

  Det är fantastiskt snällt av din väninna att ställa upp och laga mat till storfamilj under helgen. (Antar stt du inte kan bidra med så mycket när det gäller matlagning). Men du kanske kan hjälpa till med disken😉

  1. Sanna skriver:

   Asså, sikken onödig kommentar. Har du inget vettigt att säga?
   Kanske vara med din familj?

  1. Sanna skriver:

   Onödig kommentar. Tror du inte dom har diskmaskin?

  1. Lotta skriver:

   Gud vad tråkigt att du kände behovet att skriva en så passiv-aggressiv kommentar. Hoppas du får en bättre dag imorgon och inser att hata på andra/var avundsjuk inte bidrar till något i ditt liv!

  1. Josie skriver:

   Wow. Detta var ju en oerhört ful kommentar. Mickan, istället för att skriva bittra kommentarer till andra som gjort något fantastiskt av sitt liv borde du fokusera mer på att lägga din tid till att bättra dig själv?

   Ett tips är att jobba på att sluta vara passiv-aggressiv du dricker ju endast de gift du försöker ge till andra 😉

  1. E skriver:

   Göm dig under den sten du kom från, tack.

  1. Erika skriver:

   Varför skulle hon inte kunna det? Bara för att man låter någon annan laga ens mat eller köra matkasse eller dylikt handlar ju främst om att man tjänar in tid och att lägga energi på inspiration/nya idéer till middag o handla den sedan (o laga den i bellas fall) tar för mkt tid från annat man hellre lägger den på. Betyder inte att man inte kan laga mat. Visst att Bella liksom jag själv inte e ngn gourmetkock men nog kan vi laga liksom hjälpa till att laga den.

  1. Kim skriver:

   Varför är det nödvändigtvis väninnan som lagar mat? Killar kan inte laga mat eller?

   Checka din sexism vid dörren innan du går och kommenterar på nåns blogg. Och sluta släng fjantiga små elaka kommentarer till Isabella. Väx up. Omedelbart.

  1. Kajsa skriver:

   Var du där? Om du var där och tyckte att Isabella hjälpte till för lite / hade för lite mat med sig / gjorde något fel så borde du sagt något där och då. Om du inte var där utan bara fått för dig saker som du ser som sanningar så har du vanföreställningar. Det är allvarligt.

 2. Sofia skriver:

  Andra Farhad, aka Börshajen – det skulle vara fantastiskt intressant om du skulle lyckas få med denna framgångsrika unga kvinna i din serie En fråga om framgång! Hon finns med i ett avsnitt i framgångspodden, och det är väldigt imponerande hur hon lyckats i finansbranschen helt på egen hand 🙂

 3. Lena skriver:

  Önskar att du gör en bok med alla dina tips och goda råd som du ger oss läsare ibland. Allt från energitjuvar till återhämtning. Bra att plocka fram eller ha med sig i väskan😊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..