ANNONS

Oslo idag

/

Det gick på bra på simskolan igår, först hade Sally simning i 40 minuter. Då fick Gillis sitta bredvid och äta mellis, och direkt efter det var det Gillis tur att bada. Då satt Sally bredvid med sin mellis. Jag var i vattnet hela tiden. Jag tänkte först att Sally eventuellt skulle få spring i benen men hon var uppslukad av en storebror som var cool i vattnet. Jag fick flashbacks från när jag var på bebissim med Gillis. Vi gick varje torsdag kl 10 i många veckor och det var väldigt mysigt. När vi kom hem igår väntade middag och lek innan vi gick och la oss i min stora säng allihopa och läste böcker som vi lånat på biblioteket. Vi läste om när Pippi kom på ordet spunk och jag utmanade barnen att komma på egna ord. Gillis klurade ett tag och sedan sa han ”Pums är när man ska trolla men inte bestämt vad man ska trolla fram”. Så kul!

Imorse stod alarmet på 04.00. Jag ska nämligen ta första flyget strax till Oslo för att hinna tillbaka i tid. Idag ska jag nämligen tala på Elle Tech-dagen i Oslo. Jag flyger med Simon och Sascha, alltid skönt att ha mitt team med mig. Förresten, vill ni ha ett inspirations-tips? Tony Robbins podcast! Helt fantastisk. Imorse lyssnade jag på ett samtal mellan honom och Ray Dalio om blockchain och kryptovalutor. Robbins har ju verkligen möjlighet att bjuda in världens smartaste människor. Igår lyssnade jag på ett avsnitt om hälsa så det finns smått och gott.

19
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00