Intervju med SAS

Idag väntar en rätt lugn dag, jag har en intervju på morgonen med SAS Traveler Magazine. Petter Stordalen är gästredaktör i ett nummer och då hade han önskat en intervju med mig. Väldigt snällt av honom. Intervjun är på engelska vilket känns roligt. Tänk att en sådan grej hade gjort mig riktgt svettig för två år sedan, idag känns det rätt naturligt. Sedan väntar företagsträning med FitnessCollection och därefter möte med Apotek Hjärtat. Vi ska presentera nya Löwengrip. Efter det ska jag köra till förskolan och hämta upp barnen lite tidigare för dom har nämligen börjat på simskola. Superkul! Först har Sally ett pass på 45 minuter och direkt efter har Gillis 45 minuter simskola. Jag åker dit själv med barnen, lite utav en utmaning men jag älskar att få växa i rollen som mamma. Varför vi har valt simning är först och främst för att jag vill att de ska kunna simma och vara trygga i vattnet så tidigt som det går. Sedan har ju deras pappa tävlat i simning så det är något han brinner för. Hur som helst så ska det bli kul!

Det är lyxigt att ha både Emelie här samt ett make up bord på kontoret. Tips på läppglans i budgetnivå – Kiko. Jag älskar nyansen nio.

 1. Anna skriver:

  Hej, tänkte tipsa om en bok, Law of Attraction: The Basics… av Esther och Jerry Hicks. Du har kanske redan läst den, men om inte så tror jag att du skulle tycka om den.

  Och så har jag ett par frågor också: Har du några bra tips på visualiseringar, vision boards, el likn som du skulle rekommendera att jobba med?

  Har du några tips för hur man hinner med många olika saker under en dag, dvs byter från en uppgift till en annan under dagen utan att tappa fokus. Själv så föredrar jag att jobba med en i taget men det är ju sällan att det fungerar så.

  Tips för att ladda batterierna när det är på tok för mycket att göra?

  Och bästa tips på böcker osv för att komma igång med aktier?

  Tack för en bra blogg! Hoppas att ni kan fortsätta fokusera på de positiva kommentarerna, blir så mycket trevligare att läsa då!

 2. Lisa skriver:

  Har läst din blogg i flera år och tycker att du är så inspirerande, och det blir bara roligare och roligare att följa dig och ditt liv!

  Men en sak som ofta slår mig är hur i helsike hinner du med alltihop? Och hur pallar din hjärna med allting som du behöver tänka på. Du är ju alltid ett steg till bortåt i allting.
  Som du skrivit ofta förut så är väl mycket din styrka att du har ADHD.
  Men du blev ju utbränd väldigt och ung och känner du aldrig varningssignaler igen? då du har så mycket som händer hela tiden.

  Jag undrar då jag själv fått utmattningssyndrom nu (är bara 24 år) och jag undrar väl mest hur du orkar allting. Och har du känt under åren att du höll på att bli utbränd igen?
  Och vad hjälpte dig att komma tillbaka till att orka med allt igen efter att du blev sjukskriven.

  Önska att du såg denna kommentar och kunde svara då jag funderat på detta länge 🙂
  Puss!

  1. LL skriver:

   Hon outsourcar ju allting. Behöver aldrig handla, tvätta, laga mat you name it. Då hinner man med betydligt mkt mer och har massa energi över 😉

 3. Lacky skriver:

  Vad kul med alla intervjuer & simningen!! Lycka till och hoppas att barnen kommer att gilla att simma💙

 4. Lena S skriver:

  Väldig fint och tjockt du har fått nu och en längd som verkligen passar dig! Du har fina naglar. Får du hjälp med dem med? Det som syns snabbt är ju hur man är i håret och om man har välmanikyrerade naglar vilket jag tänker mycket på nu. Tips som jag har fått av er bok Economista!
  Jag har köpt ert serum The Serum, Facial Serum och den är ju helt underbar. Den kan jag verkligen rekommendera! Jag har haft väldigt torr panna men serumet hjälper verkligen mot torrheten. Om man är torr så är det lätt att få rynkor. Jag har även köpt Moisture on the go, Facial mist och Cell Renewal Facial Cream som doftar svagt av apelsin. Också bra produkter.
  Väldigt snygg färg på läppglanset från Kiko!

  1. Johanna skriver:

   Hon har löshör. Det är därför det har blivit tjockare.

  1. Josefin skriver:

   Åh herregud vad genomskinlig fake-kommentar för PR

  1. Anna skriver:

   Och skor tänker man också på hår naglar skor är sådant man pratat länge om långt innan Economista

 5. Karin P skriver:

  Ett tips är att köpa en sådan där simfena som man fäster på barnets rygg. Då får de händerna fria att öva simtagen men samtidigt tryggheten av att inte sjunka i vattnet. Min dotter använde sin i 1,5/2 år och när vi plockade bort den kunde hon simma perfekt. Ingen simskola behövdes och hon simmar långt, dyker från kanten och plockar upp saker på botten. Simskola är superbra, ville bara tipsa om fenan som hjälp oss mycket!

  1. Malin skriver:

   Karin; är det SwimFin ni har använt?

  1. Malin skriver:

   Karin; är det SwimFin ni har använt?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..