ANNONS

Intervju med SAS

/

Idag väntar en rätt lugn dag, jag har en intervju på morgonen med SAS Traveler Magazine. Petter Stordalen är gästredaktör i ett nummer och då hade han önskat en intervju med mig. Väldigt snällt av honom. Intervjun är på engelska vilket känns roligt. Tänk att en sådan grej hade gjort mig riktgt svettig för två år sedan, idag känns det rätt naturligt. Sedan väntar företagsträning med FitnessCollection och därefter möte med Apotek Hjärtat. Vi ska presentera nya Löwengrip. Efter det ska jag köra till förskolan och hämta upp barnen lite tidigare för dom har nämligen börjat på simskola. Superkul! Först har Sally ett pass på 45 minuter och direkt efter har Gillis 45 minuter simskola. Jag åker dit själv med barnen, lite utav en utmaning men jag älskar att få växa i rollen som mamma. Varför vi har valt simning är först och främst för att jag vill att de ska kunna simma och vara trygga i vattnet så tidigt som det går. Sedan har ju deras pappa tävlat i simning så det är något han brinner för. Hur som helst så ska det bli kul!

Det är lyxigt att ha både Emelie här samt ett make up bord på kontoret. Tips på läppglans i budgetnivå – Kiko. Jag älskar nyansen nio.

22
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00