ANNONS

Amerikansk nanny

/

Just nu är jag i en process av att anställa en engelsktalande nanny. Jag skilde ju mig i maj i år och hittills när det har kört ihop sig har jag fått hjälp av den fantastiska människa som hjälper mig hemma. Men det kommer inte att fungera i längden eftersom jag oftast behöver hjälp tidiga mornar eller sena kvällar och då blir det för långa pass för den personen. Efter sommaren kommer vi att ha barnen varannan vecka och dom veckorna kommer jag ibland behöva komma iväg tidigt alternativt så kan det vara så att jag landar 16.00 och behöver hjälp med hämtning. Jag försöker ju såklart att lägga allt jobb på barnfria veckor men jag har insett under året att det inte alltid jag kan flytta i andras kalendrar eller så stora event (såklart).

Jag önskar en person som kan vara hos mig och barnen i många år, någon som blir en trygghet och förebild. Eftersom jag reser nästan halva året vill jag också kunna ta med barnen och då är det smidigt att ha en nanny som hänger på. Vid privata resor vill jag åka själv men oftast är det alltid en mix av jobb och privat när jag reser. Att personen pratar engelska men också förstår svenska är viktigt. Sally och Gillis är så pass små att det är enkelt att stoppa in ett till språk. När jag har möjligheten att ge dom engelskan på hemmafronten, känns det idiotiskt att inte göra det. Det är en investering.

Det här är ingen kontaktannons utan vi har flera kandidater redan. Säkert kommer jag få kritik för det här men jag är hellre öppen kring hur jag väljer att leva. Gillis och Sally kommer att leva speciella liv med andra ögon sett. Det är inte alla som har en mamma som strävar efter att bygga ett miljardbolag globalt. Skild dessutom. Men jag är stolt över deras uppväxt och dom är två trygga kärleksfulla individer. Sally och Gillis kommer tidigt att få se världen och vikten av hårt arbete. Det hoppas jag stärka dom.

Kostym från Stylein. Nu väntar sista mötet och sedan ska jag hämta upp barnen halv tre och bada! Det var många år sedan jag besökte en klassisk simhall men det ska bli roligt.

136
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00