Hålla tempot

Onsdag idag! Jag är glad och känner mig stark och peppad. Morgon började med träning (jag är frälst!) och sedan har vi haft avstämning under förmiddagen. Det händer så mycket i varje bolag att jag och Simon behöver sitta ner varje morgon för att styra om i kalendern och planera efter prioritet. Samt göra luckor för förberedelser och också utvärdering. Jag ser Löwengrip Invest som ett lok på vårt bolagståg. Ju bättre vi är desto bättre går det för bolagen ”bakom oss”.

Ett tips jag har lärt mig är att har man ont om tid på dagarna – prioritera kollegorna där hävstången blir som störst. I mitt fall är det alltid Simon på morgonen eftersom han är min gate keeper. Sedan har tillexempel Hannah som är varumärkeschef i LCC alltid en gräddfil in i min kalender, för om hon får bromsa på grund av mig stannar en hel produktutveckling upp. Sedan har vi också byggt en kultur där man som medarbetare hellre ska ta ett beslut själv och att det eventuellt blir fel än att stanna upp för länge på grund av att din chef inte kan svara. Det är så vi kan hålla tempo. Samt också bygga in självförtroende och ett intraprenörskap på kontoret, man äger sin del.

Nu väntar möte med Filip Engelbert som startade Avito i Ryssland!

 1. Emme skriver:

  Vill ha ett torrschampo som inte luktar sliskig kola 👀 Älskar produkten men står inte ut med lukten tyvärr.

  1. Håller helt med dig. Produkten är underbar men doften vidrig. Jag vill lukta fräscht i håret inte ett barnkalas 😅

  1. Elina skriver:

   Håller med. Jobbar inom vården där jag inte vill / går lukta starkt. Och kolan är verkligen sliskig och ger lätt huvudvärk, även jag känner av doften negativt. I övrigt är dwt absolut det bästa torrschampot jag haft.

 2. Att ha ett så umbärligt ledarskap som möjligt i en organisation är verkligen viktigt och blir alltid inspirerad av företag som använder sig av av det. Det är ett modernt sätt att leda!

 3. Du som själv är noga med dina tänder borde fixa en bra tandkräm

 4. Men guuud vad grymt, jag älskar det sättet att tänka när det gäller ditt team. Behöver ni ingen programledare eller coach? 😀

 5. J skriver:

  Mkt bra! Jag har haft liknande roll som Hannah i ett privat bolag där allt stannade upp – konstant – för att ingen anställd fick ta egna beslut och OM man gjorde det var det alltid fel. Detaljstyrning som gör sönder ett sådant bolag. Så MKT bra inställning av dig/er tycker jag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..