ANNONS

Anti Pollution

/

Jag kom nyss från ett produktmöte med Hannah. Det är alltid veckans roligaste möte. Idag gick vi genom årets nya lanseringar. Höstens stora släpp är vår anti pollution-serie för ansiktet, en overnight hairmask (vår version av Olaplex), en silvermask som komplement till vår schampoo och balsam, en starkare hårspray samt en memory mist till håret. Den fräschar till gårdagens frisyr samt ger glans och doft. Att få ta fram egna produkter är fantastiskt roligt. Har ni idéer på en drömprodukt så säg till!

Påväg från ett lunchmöte på Riche med en spännande hotellkedja. Kappa Maxmara och klackar Jennie Ellen (adlink). Nu väntar fitting inför morgondagens intervju med SAS Traveler Magazine samt medverkan på scen hos Elle Tech i Oslo på fredag. Ikväll har jag bokat in massage och sedan väntar en middag ute med en person jag tycker om. Kanske inte helt korrekt att skriva – Men jag längtar efter ett kallt glas chablis.

146
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00