Anti Pollution

Jag kom nyss från ett produktmöte med Hannah. Det är alltid veckans roligaste möte. Idag gick vi genom årets nya lanseringar. Höstens stora släpp är vår anti pollution-serie för ansiktet, en overnight hairmask (vår version av Olaplex), en silvermask som komplement till vår schampoo och balsam, en starkare hårspray samt en memory mist till håret. Den fräschar till gårdagens frisyr samt ger glans och doft. Att få ta fram egna produkter är fantastiskt roligt. Har ni idéer på en drömprodukt så säg till!

Påväg från ett lunchmöte på Riche med en spännande hotellkedja. Kappa Maxmara och klackar Jennie Ellen (adlink). Nu väntar fitting inför morgondagens intervju med SAS Traveler Magazine samt medverkan på scen hos Elle Tech i Oslo på fredag. Ikväll har jag bokat in massage och sedan väntar en middag ute med en person jag tycker om. Kanske inte helt korrekt att skriva – Men jag längtar efter ett kallt glas chablis.

 1. Elin skriver:

  Hej,
  Jag undrar hur jag kan ”gå bakåt” i historiken för att läsa äldre inlägg än de typ 5 senaste inläggen? Typ så som man annars brukar kunna klicka på ”nästa sida” eller ”äldre inlägg” längst ned på sidan när man vill fortsätta bakåt. Jag har provat att gå via arkiv men det ger samma resultat. Hinner inte läsa din blogg så ofta, så när jag gör det vill jag t.ex. ofta kunna gå tillbaka och lösa hela senaste veckan.
  /Elin

 2. Camilla skriver:

  Hur kan man ha en variant på Olaplex? Det går inte. Man kan ha varianter på inpackningar. Olaplex är unikt och patenterat. Det är många som ska rida på den vågen och använda deras produktnamn. Jag hoppas alla vet att ni absolut inte kan få Olaplex-effekten av någon annan produkt. Det är en kemisk process som är patenterad och inte kan apas efter eller efterliknas. Inte så länge de har patent.

  Med det sagt kan det naturligtvis bli en fantastisk och vårdande produkt, det finns i massor men det är komplement till Olaplex. Det finns ingen, och ni kommer inte utveckla en, variant till Olaplex.

 3. Tired skriver:

  Fantastisk om dere lagde en øyemaske/under-eye gelpads som kommer i en lekker boks/forpakning 🙂 Så kan man ha den i vesken, og få bort trøtte øyne i en taxi, mellom møter, på reise etc.

 4. Någonting jag efterfrågar är solskyddsfaktor men utan massor av dåliga konserveringsämnen.
  Jag har hittat 1 som jag tål och det är endast solskyddsfaktorn 15 som jag tål. Alla andra styrkor i samma serie innehåller konserveringsmedlet jag är allergisk mot.

  Methylisothiazolinone och/eller dennas ”kusiner” finns dessvärre i alla solskyddskrämer.
  Men det som är så lusigt är ju att tex bare minerals complexion rescue innehåller solskyddsfaktor 30 men innehåller inte detta konserveringsmedel och/eller dennas ”kusiner”.
  Så det är ju inte omöjligt att skapa solskydd utan dessa bovar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..