ANNONS

Teamlunch

/

Jag blev precis klar med styrelsemöte med vårt investmentbolag Nordic Tech House, skönt att passa på med sena kvällar när barnen är hos O. Vi har så spännande investeringar på gång och rekryteringar av duktiga människor. Hur som helst har det varit en bra dag, vid lunch så träffades mitt närmsta team i mitt egna bolag för att äta en lunch på Matbaren. Väldigt trevligt. Om en månad åker alla bolag till Marbella för en konferens och lite teambuilding. Målet under året är att synka hela bolagsfamiljen, använda allas kompetens och jobba mer tillsammans. Jag har ju aldrig gillat rollen som VD eller COO däremot har jag en fantastiska VD:ar och COO:s i alla bolag just nu. Det innebär att jag får jobba mer visionärt och kreativt vilket jag trivs bäst i.  Jag är verkligen stolt över alla medarbetare som är hos oss, mycket glädje och inga mål är för stora.

Har ni inte testat Matbaren så gå dit, det ligger vägg i vägg till Grand Hotell. Det är ganska svårt att få bord men man brukar kunna hitta en plats vid baren. Bredvid Matbaren ligger Rutabaga, det är ett hel-vegetariskt alternativ. Det är samma ägare.

Klänning Filippa K (adlink), skärp Filippa K (adlink) och  klackar Jennie-Ellen (adlink). Nu väntar te och läsning, mitt hjärna lite lite mosig.

24
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00