ANNONS

Guldkula

/

Vid fyra idag hade jag möte med Håkan Guldkula, jag har ju investerat i hans champagne. Mötet blev till en middag på restaurang Bardot. Jag har inte haft en mentor under mina snart tolv år som företagare men har hittat ett bollplank i honom. Efter varje möte sträcker jag på mig lite extra. Det är häftigt hur man kan vara i olika generationer men ändå ha samma mindset. Vi ser på världen likadant och har funnit varandra genom det. Ikväll fick jag även träffa hans livskamrat Eva och att få se dom ihop var väldigt inspirerande och fint.

Nu är jag hemma, dags att hinna ikapp jobb. Jag har haft det lite kämpigt mentalt idag på grund av pms men glad att dagen avslutades med en middag med fantastiska människor. Kom på mig själv känna en ström i kroppen av tacksamhet.

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00