Guldkula

Vid fyra idag hade jag möte med Håkan Guldkula, jag har ju investerat i hans champagne. Mötet blev till en middag på restaurang Bardot. Jag har inte haft en mentor under mina snart tolv år som företagare men har hittat ett bollplank i honom. Efter varje möte sträcker jag på mig lite extra. Det är häftigt hur man kan vara i olika generationer men ändå ha samma mindset. Vi ser på världen likadant och har funnit varandra genom det. Ikväll fick jag även träffa hans livskamrat Eva och att få se dom ihop var väldigt inspirerande och fint.

Nu är jag hemma, dags att hinna ikapp jobb. Jag har haft det lite kämpigt mentalt idag på grund av pms men glad att dagen avslutades med en middag med fantastiska människor. Kom på mig själv känna en ström i kroppen av tacksamhet.

 1. C skriver:

  Gillar dig i mångt och mycket men här blir det fel. Känner inte för att skriva mycket mer men du borde lugna dig. Livet handlar inte bara om miljarder hit och dit. Öppna ögonen och var försiktig med åsikter som kan såra.

 2. johanna skriver:

  härligt att ha hittat ett bollplank och kanske lite av en mentor i honom 🙂

 3. Olivia skriver:

  På vilket sätt var det inspirerande att se Håkan och Eva tillsammans? Blir nyfiken eftersom du skrivit att du inte riktigt vill ha en livspartner på det sättet. Utveckla gärna 🙂

 4. Sara skriver:

  Jag har blivit moody vid pms. Deppig, lättretad. Har nästan haft ett h-vete dessa dagar. Något som verkligen funkar mot detta är linfröolja! Jag försöker komma ihåg att ta lite varje dag. Det funkar! Det ska hjälpa till att reglera hormonbalansen. Billigt och effektivt! Det är dock inte så gott. Jag tar det som en liten shot och sköljer ner med vatten

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..