Tre mammor och fem barn

Jag hade som nyårsmål att tillbringa mer tid med människor som står mig nära och våga fördjupa dom relationerna, vilket innebär att släppa in ännu mer. Jag är rätt stängd av mig som person ”hit men inte längre”. Men jag övar på det eftersom jag vet att genuina relationer är bästa vägen till riktig lycka. Därför har det varit lyxigt att ha en helg med vänner. Igår kväll kom Johanna hit på lite te, hon bor ju i Skåne så vi får passa på när hon är i Stockholm. Johanna lärde jag känna när hon var min och O:s bröllopskoordinator 2013. Sedan fick vi barn samtidigt och bodde grannar.

Under förmiddagen idag kom Martina och Michaela över samt alla barnen för att leka och äta lunch här i huset. Vi åt en veganpaj med svamp och spenat, barnen fick pasta med en halloumi-gryta. Sedan blev det raw-bollar i olika smaker till efterrätt. Det har busats och lekts massor och det är tydligt att barnen har blir äldre. Förut kunde man knappt prata med varandra utan att man blev avbruten eller man fick följa med något av barnen till ett annat rum eller vakta i trappan. Nu lekte barnen själva på övervåningen och tittade på Spöket Laban så vi kunde dricka kaffe och prata om livet. Snart ska barnen och jag iväg och träna (3 ggr/vecka i tre veckor, heja!) och sedan får vi se om vi äter hemma ikväll eller går iväg. Vi har lite utav en söndagstradition att äta på en restaurang. Dels blir helgen längre och så är det alltid bra övning för dom att hänga med ut i olika miljöer. Jag gillar att ha med barnen så mycket som jag kan i mitt ”vuxna liv”.

Förresten, vad sorgligt att läsa om att Kamprad gått bort. Sveriges största entreprenör någonsin. Har har banat vägen för så många andra, inspirerat och satt Sverige på kartan. En fantastisk människa som för alltid kommer att gå till historien.

 1. johanna skriver:

  låter som en toppenhelg! Och vad duktig du är med träningen, jag hoppas på att komma igång med den nästa vecka! 🙂

 2. Amanda skriver:

  Hej! Jag undrar om du hade kunnat tipsa om lite hudvårdsprodukter. Jag använder för tillfället i princip enbart en vanlig bodylotion på kroppen och vet ju mycket väl att den inte är speciellt bra. Men har ingen aning om vart jag ska börja i djungeln! Jag har heller ingen lust att lägga en förmögenhet på det och använda 10 olika produkter, för då kommer det aldrig att bli av. Jag har ingen problemhy alls, men lite torr är den allt. Vad behöver man? Någon speciell body lotion? Kroppsolja? Hade varit extremt tacksam om du hade kunnat tipsa om detta, tror nog inte att jag är ensam om att inte ha en aning om vad man ska välja…. kram!

 3. Hanna skriver:

  Han var öppet nazist! Verkligen osmakligt dagen efter förintelsens minnesdag att hylla honom.

  1. Han planerade säkert när han skulle dö, så det skulle hamna dagen efter… Använd hjärnan, människa!

  1. Maria skriver:

   Är det inte så att han har gått ut och sagt att det var hans livs största misstag, ska man inte kunna förlåta människor om de aktivt tar avstånd och medger att de haft fel? Sen har jag läst att hans bästa vän var jude.

 4. Underbar helg ni haft. Njut av söndagskvällen 💕

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..