ANNONS

Tre mammor och fem barn

/

Jag hade som nyårsmål att tillbringa mer tid med människor som står mig nära och våga fördjupa dom relationerna, vilket innebär att släppa in ännu mer. Jag är rätt stängd av mig som person ”hit men inte längre”. Men jag övar på det eftersom jag vet att genuina relationer är bästa vägen till riktig lycka. Därför har det varit lyxigt att ha en helg med vänner. Igår kväll kom Johanna hit på lite te, hon bor ju i Skåne så vi får passa på när hon är i Stockholm. Johanna lärde jag känna när hon var min och O:s bröllopskoordinator 2013. Sedan fick vi barn samtidigt och bodde grannar.

Under förmiddagen idag kom Martina och Michaela över samt alla barnen för att leka och äta lunch här i huset. Vi åt en veganpaj med svamp och spenat, barnen fick pasta med en halloumi-gryta. Sedan blev det raw-bollar i olika smaker till efterrätt. Det har busats och lekts massor och det är tydligt att barnen har blir äldre. Förut kunde man knappt prata med varandra utan att man blev avbruten eller man fick följa med något av barnen till ett annat rum eller vakta i trappan. Nu lekte barnen själva på övervåningen och tittade på Spöket Laban så vi kunde dricka kaffe och prata om livet. Snart ska barnen och jag iväg och träna (3 ggr/vecka i tre veckor, heja!) och sedan får vi se om vi äter hemma ikväll eller går iväg. Vi har lite utav en söndagstradition att äta på en restaurang. Dels blir helgen längre och så är det alltid bra övning för dom att hänga med ut i olika miljöer. Jag gillar att ha med barnen så mycket som jag kan i mitt ”vuxna liv”.

Förresten, vad sorgligt att läsa om att Kamprad gått bort. Sveriges största entreprenör någonsin. Har har banat vägen för så många andra, inspirerat och satt Sverige på kartan. En fantastisk människa som för alltid kommer att gå till historien.

55
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00