Balanserad januari

Jag har en otroligt lugn vecka framför mig i mina mått, det är få men viktiga möten, några intervjuer, styrelsemöten och produktmöten. På fredag flyger jag till Oslo för att medverka på norska Elle tech. Det ska bli roligt. Men att endast ha en 12 timmars dag bokad för mig är ovanligt och istället för att gasa på ska jag låta veckan vara så (visst jobbar jag ju på kvällarna men det är skillnad att vara iväg på jobb än att kunna sitta hemma med en kopp te). Jag har varit duktig på att balansera under hela 2018. Fått in träningen, gått och lagt mig med barnen en dag i veckan för att få sova ut. Ätit sunt och under långa dagar har jag tagit en paus mitt på dagen och mött upp en vän för en kopp kaffe på en halvtimma.

Framför allt jag inte sprungit runt med stressen i magen trots att allt jobb drar igång nu samtidigt som året började med VABB deluxe och lättare mediastorm. Det måste bero på att jag håller hårt på att få in livets alla tårtbitar i vardagen och har inställningen att jag gör så gott jag kan. Jag håller tummarna att resten av årets elva månader kan få se ut som januari. Fastän det ökar på i press vill jag behålla balansen. Om det är något som Björn Borgs VD Henrik Bunge lärde mig var det att när det är mycket i karriären hjälper det inte att minska på jobbet, snarare öka det privata. Då kommer energin tillbaka. Alltså: att boka av långa mötet är inte räddningen utan istället ska jag lägga till en kompismiddag efteråt. Om man ser karriären som ett glas och allt privata ett annat glas ska båda glasen vara lika fulla. Häller jag ut lite från jobbglaset påverkar inte det innehållet i mitt privata glas – Jag måste aktivt öka där. Himla bra råd som hjälpt mig.

Omslag för Norska magasinet Stella med 2017:s absoluta favoritfrisyr. Den får nog följa med in i 2018 också för den piffar till en dålig hårdag busenkelt. Nu ska jag förbereda mig inför imorgon och sedan läsa. Kram!

  1. Blir det något nytt hitta-vänner-inlägg? Vore jättekul i så fall!

    Kram och glöm aldrig att du är stark och unik precis så som du är ❤️

  2. Ida skriver:

    Ååå Isabella velkommen til Oslo!! Finnes det noensted man lan treffe på deg? Håper det!

  3. Å vad kul med Oslo visit, jag bodde och modellade där förra året:) Jobbade även på Hotel Continental inne i Oslo som är ett 5 Stjärnigt hotell, väldigt fint och bra service, rekommenderar att bo där, nära till allt:)

  4. Rebecca skriver:

    Balans är alltid bästa medicinen! Besök gärna min blogg där jag skriver öppet om tillfrisknandet från bland annat ätstörningar, depressioner och självskadebeteenden. Självklart letar även jag efter balansen! Hoppas alla får en fin dag, kramisar <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..