Tekniska och Bibblan

Jag kände mig så tacksam imorse när jag vaknade upp med barnen tätt intill mig. Sedan tänkte jag på att vi har en hel helg tillsammans, underbart när våra tre dygn hamnar på en fredag till måndag morgon. Vi gjorde en god frukost och åkte till Tekniska museet lagom till öppning, Sally var helt pigg och frisk. Det är alltid skönt att vara där vid tio, sedan blir det så fullt. Vi åt lunch där och sedan åkte vi till Lidingö Centrum för att välja lördagsgodis. Sedan fick vi feeling och kilade in på biblioteket för att låna böcker. Det var många par och familjer där och för första gången sedan skilsmässan tänkte jag på att ”just det, jag lever inte i en tvåsamhet längre”. Först var jag beredd på att det skulle göra lite ont men, inget kom. Jag kände snabbt att det är otroligt skönt att ha en helg med barnen på egen hand. Vi gör allt i vårt tempo och har inga tider att passa.

Nu ska jag göra mellis till barnen och en cappuccino till mig. Sedan ska vi läsa, som ni ser på bilden har vi bunkrat upp med Pippi! Förresten, om ni gillar inredning så har min nära vän och granne Michaela blivit intervjuad av Designsponge, ni hittar reportaget här. Kul att se våra identiska hus på utsidan se helt olika ut inuti! Michaela har en fantastisk inredningsstil, väldigt personlig, tidlös och mysig.

 1. Chloe skriver:

  Så mysig dag!
  Vi är mitt uppe i flyttkaos och pack-kaos.
  På fredag åker jag till Australien och det ska bli så underbart!
  För er som vill får gärna följa min resa i min blogg.
  Trevlig söndag på er:)

 2. Cecilia skriver:

  Jag förstår att du inte vill att dina barn ska synas på bild men är det inte då bättre att ta en bild utan dem än att de står med ryggen mot kameran?

 3. Louise skriver:

  Hej!
  Jag och min pojkvän har gjort slut av och till i flera års tid och har väl kommit till stadiet där vi inser att vi inte kan vara tillsammans fast en del av oss vill. Han kör med stilen att han inte tänker diskutera mer och svarar ej på sms och jag vill prata ut för att avsluta detta värdigt fast vi inte har särskilt mycket att prata om men känns som man är osams på de sättet han avsluta allt, bara klippt av oss. SNÄLLA hjälp. Bör man prata eller kan man bara skiljas åt med saker osagda? Är det bättre?

  1. Lotta skriver:

   Min spontana reaktion är att det är du som ska klippa av det här destruktiva förhållandet direkt och gå vidare i livet. Din pojkvän har tydligt visat att han inte är beredd att diskutera utan stänger dig helt ute all form av kommunikation. Tror att du kommer må så mycket bättre efter att du tagit det slutgiltiga beslutet. Du är värd så mycket bättre. Lycka till!

  1. Marika skriver:

   Är det så att han bara inte vill prata just nu eller har han hållit på så ett tag? Om det är det sista är det nog bäst att du släpper det. Det är otroligt barnsligt av honom men då är han uppenbarligen inte intresserad av att fixa er relation.

 4. jenny skriver:

  får barnen äta lördagsgodis nu igen? 🙂
  syftar på inlägget du skrev för ett tag sen när du förbjöd ketchup..
  men du kanske har ändrat dig nu?
  blev själv så förvånad när du skrev det inlägget.. klart barnen ska få lördagsgodis nån gång ibland

  1. Elfrida skriver:

   Klart och klart, det är väl upp till föräldern. Punkt.

  1. Fast det är väl inte upp till dej?

 5. Ida skriver:

  Hej, jag undrar en sak om den nya bloggen som jag inte lyckats lista ut än. Kanske någon snäll som kan hjälpa mig:

  Hur kommer jag till äldre inlägg när jag kommit längst ner på sidan?

  Vill ju inte missa något! 😊

  (Läser i Chrome på Android)

  1. Ana skriver:

   Hej Ida

   Sidan laddar av sig självt som jag har märkt. Jag läser i google chrome 🙂

   1. Sofia skriver:

    För mig laddar den inte. Läser oxå i chrome.

  1. C skriver:

   Fortsätt bara scrolla ner trots att inläggen tagit slut. Fortsätt fortsätt tillslut ser du några prickar som laddas och tillslut så kommer de gamla fram också.

   1. Ida skriver:

    Tyvärr laddas ingenting för mig…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..