ANNONS

Tekniska och Bibblan

/

Jag kände mig så tacksam imorse när jag vaknade upp med barnen tätt intill mig. Sedan tänkte jag på att vi har en hel helg tillsammans, underbart när våra tre dygn hamnar på en fredag till måndag morgon. Vi gjorde en god frukost och åkte till Tekniska museet lagom till öppning, Sally var helt pigg och frisk. Det är alltid skönt att vara där vid tio, sedan blir det så fullt. Vi åt lunch där och sedan åkte vi till Lidingö Centrum för att välja lördagsgodis. Sedan fick vi feeling och kilade in på biblioteket för att låna böcker. Det var många par och familjer där och för första gången sedan skilsmässan tänkte jag på att ”just det, jag lever inte i en tvåsamhet längre”. Först var jag beredd på att det skulle göra lite ont men, inget kom. Jag kände snabbt att det är otroligt skönt att ha en helg med barnen på egen hand. Vi gör allt i vårt tempo och har inga tider att passa.

Nu ska jag göra mellis till barnen och en cappuccino till mig. Sedan ska vi läsa, som ni ser på bilden har vi bunkrat upp med Pippi! Förresten, om ni gillar inredning så har min nära vän och granne Michaela blivit intervjuad av Designsponge, ni hittar reportaget här. Kul att se våra identiska hus på utsidan se helt olika ut inuti! Michaela har en fantastisk inredningsstil, väldigt personlig, tidlös och mysig.

46
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00