Skönhetsfavoriter

Åh så roligt det var att få gå på EY:s Entrepreneur Of The Year igår i blå hallen. Speciellt kul att ta med Nordic Tech House. Höjdpunkten var nog att få se Gudrun Sjödén ta hem priset ”Årets internationella tillväxt”. Hennes klädmärke omsätter nästan en miljard och säljs i 54 länder, framför allt online. När hon var 70 år öppnade hon sin första butik i NYC. Så inspirerande att lyssna på, samt underbart att få ta del av hennes energi och livsglädje. Jag spanade in Årets Kvinnliga Stjärnskott och deras omsättning låg på runt 30 miljoner. Löwengrip Care & Color landade på 44 miljoner i omsättning 2017, vi beräknar 70 miljoner 2018 så förhoppningsvis kan vi kamma hem det priset nästa år. Fast målet är ju såklart att bli Årets Entrepreneur Of The Year och få tävla globalt! Heja!

Jag bar en klänning från Max Mara (adlink). Väska från & Other Stories (adlink) och klackar By Malene Birger (adlink). På bilden ser ni några skönhetsfavoriter: parfym från Aerin doft ”tangier vanille”. Den doftar som en vuxen vanilj. Läppglans från Clarins nr 1, puder från YSL och kroppsolja på benen från Antonio Axu. Nu ska jag hämta Sally som är på Odds kontor bredvid, hon är lite krasslig och ska få hänga med mig på kontoret under ledningsgruppsmötet. Sedan åker vi hem och myser!

 1. Hej,
  Vet att detta kanske inte är rätt ställe att fråga men kunde inte hitta någon mejl jag kunde skriva till.

  Jag har både ditt shampoo och balsam men har märkt sen när jag började använda det så har mitt hår underhår nästan direkt efter jag har duschat.. Vad beror detta på ? Gör jag något fel eller är det inte menat för mitt hår?

  Love the dress by the way.. hahah !!

  Vänliga hälsningar
  Michelle

 2. Holly skriver:

  Länken till klänningen stämmer ej. en annan modell kommer upp, inte den superfina som Isabella bär.

 3. Klänningen är helt fantastisk! Är så nyfiken på Aerins parfymer, finns de att få tag på i Sverige? Vore underbart om man kunde beställa på nätet eftersom jag bor i en liten stad.

  1. Niki skriver:

   Finns på Åhlens!

 4. johanna skriver:

  Så fin outfit 🙂

 5. Cissi skriver:

  Vilken klänning! Wow!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..