ANNONS

Skönhetsfavoriter

/

Åh så roligt det var att få gå på EY:s Entrepreneur Of The Year igår i blå hallen. Speciellt kul att ta med Nordic Tech House. Höjdpunkten var nog att få se Gudrun Sjödén ta hem priset ”Årets internationella tillväxt”. Hennes klädmärke omsätter nästan en miljard och säljs i 54 länder, framför allt online. När hon var 70 år öppnade hon sin första butik i NYC. Så inspirerande att lyssna på, samt underbart att få ta del av hennes energi och livsglädje. Jag spanade in Årets Kvinnliga Stjärnskott och deras omsättning låg på runt 30 miljoner. Löwengrip Care & Color landade på 44 miljoner i omsättning 2017, vi beräknar 70 miljoner 2018 så förhoppningsvis kan vi kamma hem det priset nästa år. Fast målet är ju såklart att bli Årets Entrepreneur Of The Year och få tävla globalt! Heja!

Jag bar en klänning från Max Mara (adlink). Väska från & Other Stories (adlink) och klackar By Malene Birger (adlink). På bilden ser ni några skönhetsfavoriter: parfym från Aerin doft ”tangier vanille”. Den doftar som en vuxen vanilj. Läppglans från Clarins nr 1, puder från YSL och kroppsolja på benen från Antonio Axu. Nu ska jag hämta Sally som är på Odds kontor bredvid, hon är lite krasslig och ska få hänga med mig på kontoret under ledningsgruppsmötet. Sedan åker vi hem och myser!

26
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00