ANNONS

Barn på jobbet

/

Jag har kört ledningsgruppsmöte med Sally på kontoret idag. Hon är lite hängig så hon fick sitta i knät och lägga pussel medan vi gick igenom alla stora frågor i bolaget. Det är en stor process att ta bort LCC och lansera Löwengrip i maj men vi är enormt peppade och har hittills fått fantastisk respons av våra återförsäljare. Idag pratade vi även om vår kick off i Spanien, samt event i UK och Australien med blivande återförsäljare. Vårt Q1 är ganska ”lugnt” i förhållande till det som väntar i år. Det är i år Löwengrip gör sin största resa hittills.

Pingis och jag påminde varandra om alla resor vi har gjort med mina barn, dom har ju behövt följa med när jag ammat. Vid ett tillfälle var vi i Spanien för att hälsa på fabriken där Flattered tillverkas. Sally hade feber och jag fick inte sova under flera nätter i rad och var yr och ledsen. Pingis erbjöd sig snällt att ta en promenad med Sally i vagnen längs strandpromenaden så att jag kunde ta en powernap mellan våra möten. Otroligt snällt av henne, men det blev tufft för Pingis eftersom Sally bara gallskrek. Det är inte så lätt att trösta någon annans spädbarn precis. Hur som helst, hade jag gjort om allt idag hade jag haft en nanny med mig. Jag vet inte varför jag envisades med att klara allt själv.

Jag tränade imorse (veckans andra!) och bytte om till en svart tröja och svart skinnkjol från Stylein efteråt. Tröjan är faktiskt från Gina Tricot (adlink), en bra baströja med lite vadderade axlar som ger en fin siluett. Skulle vilja ha en i vitt också. Nu har Sally och jag precis kommit hem och hon har somnat. Dags för mig jobba klart, när hon vaknar ska vi hämta Gillis. Sedan väntar fredag för oss!

127
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00