ANNONS

EOY Forum

/

Morgonen blev väldigt lyckad, kul mix av inspirerande människor på scen. Jag älskar verkligen när entreprenörer får samlas på samma ställe och utbyta utmaningar och råd. Idag var fokus på ta in kapital, tillväxt, personal och driva bolag hållbart. Jag intervjuade Hannah Widell från Perfect Day Media, Annie Lööf, Frida Siwe från Norrsken Foundation, Karin Bodin VD på Polarbrödsgruppen och Ola Lauritzson, han leder galan varje år men är också en framgångsrik entreprenör och författare till 21 böcker, otroligt imponerade resa.

Mygga på…

Publiken satte sig och jag modererade samtalen mellan 09-12

Frida Siwe berättade om Norrskens satsningar på att stötta bolag som kombinerar att vilja förändra världen men också vara lönsamma.

Med Annie om ledarskap

Kavaj från Stylein, topp Filippa K (adlink) och klackar Mango (adlink), Annies topp är från Daisy Grace. Man pratar ibland om att kvinnor inte stöttar varandra men entreprenörer gör faktiskt det, vi har lärt oss att man måste växa tillsammans. Alla mår bra av ekonomisk tillväxt.

Efter att vi var klara åkte jag till Strandvägen 1 för att äta en långlunch med bästa Sheila. Jag har fått en hang up på virgin mary (kryddig tomatjuice) och framför allt selleri, får inte nog. Jag som aldrig har gillat selleri. Nu fortsätter mina möten innan kvällens gala i blå hallen. Förresten, om ni vill testa The Cure Hair mask har vi ett erbjudande på vår sida idag – Handla för 200 kronor så får man den på köpet. Ni hittar kampanjen här! 

24
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00