ANNONS

Stylein-visningen

/

Wow vilken visning det blev igår! Så otroligt pampigt att få vara i Spegelsalen på Grand Hotell med över 200 gäster. Det var fantastiskt fina kläder och det var roligt att se den klänning som jag bar på Elle-galan i fredags. Efter visningen blev det non stop med intervjuer med Elin (Styleins grundare) och så jag. Det har verkligen varit en fin respons på att Nordic Tech House har klivit in som delägare. Vårt mål de närmsta månaderna är att jobba med e-handeln och få en bättre kundupplevelse, sedan är vi redo att ta världen med storm.

Visningens plagg hängdes upp så press kunde klämma och känna efteråt. Alla modeller gick i ett par boots från Flattered:

Visst är Sascha duktig på att fota? Jag bar en kritstrecksrandig kostym som finns ute till försäljning nu. Jag älskar Styleins jobbplagg! Nu väntar möten på löpande band. Kram på er.

14
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00