ANNONS

USA-besök

/

Igår kväll fick jag nannyhjälp en stund på kvällen när jag skulle ut och äta med vår amerikanska distributör. Jag lägger aldrig jobb på kvällarna på mina barndagar men nu krockade det med deras besök här i Sverige. Att bolaget flyger till Stockholm från New York är otroligt imponerande, men de vill se hur Löwengrip jobbar och lära känna oss bättre. Sunt såklart. Jag minns när Pingis fick kontakt med dom på telefon och hur vi satt i taxin till flygplatsen i Cannes och försökte ha ett telemöte innan vår flight och förklara vilka vi var. Att sälja in och väcka nyfikenhet kring ett litet skönhetsmärke från Sverige på telefon till några jättar är inte direkt det lättaste. Sedan träffade jag bolaget under ett möte när jag var i New York i ett dygn om ni minns. Himla nervöst, det är ju egentligen Pingis roll. Men nu är dom här och det lutar åt att vi kör i gång i år tillsammans. Att lansera i New York är minst sagt en dröm!

Gästerna bor på Hotell Diplomat (bästa hotellet i Stockholm) så vi åt middag där igår. Lite passande att Diplomat också har dom bästa köttbullarna. Idag väntar möten tillsammans på kontoret hela dagen. Det är verkligen en nypa-sig-i-armen-dag. Att få ha en NYC-baserad distributör här är goals för oss. Heja!

43
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00