ANNONS

Små och stora skor

/

Söndag! Barnen och jag vaknade sju men låg och drog oss med iPad (Gillis) och böcker (Sally) innan vi klev ner och gjorde frukost. Sedan har vi pysslat på förmiddagen och gjort oss ordning. Jag skippar Sallys vila idag, jag tänker att hon inte behöver det på helger men får fortsätta på vardagen. Det är ju ett högre tempo på förskolan. Jag tänkte skriva; hon är ju ”ändå 2,5” men jag kom på att hon blir ju tre i april. Herregud! Dagens planer är att åka och köpa present och sedan ska vi på kalas hos en förskolekompis till Gillis.

Mellis-stund

Jag blev så rörd igår när jag skulle gå in och släcka i min walk in innan läggning. Sally hade ställt upp sina kalasskor bredvid mina. Det var en liten grej men som blev så starkt. Jag började tänka på om hon väljer att gå i mina fotspår i framtiden eller vad hon kommer att vilja istället. Det ska bli så häftigt att dels få sitta på första parkett och följa men också få stötta när det behövs. Barnen behöver inte ha mitt tempo i framtiden, men det är viktigt att dom hittar sin passion. Jag tror att man blir lyckligare som människa då. Allt får ett större syfte.

86
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00