Redo för gala

.. Tada! Nu är jag redo för att möta upp Elin som är grundaren till Stylein. Vi ska gå till galan tillsammans ikväll. Jag är så förtjust i min klänning. Tanken var att den skulle visas som slutplagg under Styleins visning under fashion week nästa vecka men jag blev kär. Eftersom den inte var klar än kunde sömmerskan justera efter mina mått.

Emelie, min make up artist sedan några månader tillbaka gjorde mig fin även idag. Hon rullade upp håret för att få lite fall och en fin sotning runt ögonen. Jag gjorde en spraytan för några dagar sedan så huden är lite solkysst vilket är fint mot svart.

Chanelväskan och örhängen från Fleischer Werner

Klackar från Chanel. Jag gillar att klänningen är väldigt mycket Stylein. Elegant men med en modern twist. Ha en trevlig fredagskväll allihopa!

  1. Har oxå problem att se bilderna på iPhone. Ibland funkar det om jag går in på bloggen men det funkar inte alls från Bloglovin! På bloglovin försvinner även vissa meningar har jag märkt.

  1. J Jag gillar mitt mörka hår, men nu har jag gjort slingor…jättenöjd.
   Jag älskade min bruna jacka förra året, nu tycker jag den ser lite tråkig ut så jag har köpt en vintervit…sååå snygg.
   Fattar du?

 1. Du är jättefin! Men vad hände med Fanny? Var inte hon din makeup artist? 🙂 Du har ju skrivit tidigare att din dröm var att ni två skulle kunna jobba ihop dagligen?
  Hoppas det blir en trevlig gala. Kram

  1. Om man tittar på Fannys hemsida så ser man att hon har många uppdrag. Jag kan tänka mig att det blir svårt för en så pass etablerad make up artist att vika sina dagar till en kund, vad händer då när kunden hoppar av. Isabella har tidigare svarat att Hennes nuvarande makeup artist är upplärd av Fanny

 2. Klänningen behöver lite coolare skor med mer attityd. Gillar Chanel skorna, med det roliga med dem är att de är lite damiga med den klacken, vilket blir coolt med rätt kläder. Men här till en klänning med den längd som denna har adderar det bara till tantigheten. Klänningen kräver mer attityd både på accessoarer och hår.

 3. Så söt. Man ser ju att du är inte van med internationella galakväller. Chanels väskan och skor är ju för att använda under dagar, inte kvällar. Och alla ni, som säger fy fan du är dum, varför säger du sådant till Isabella – hon vill bli nästa Estee Lauder, eller hur? Troligen sälja LCC i Sephora eller Delorme? Japp, måste känna till etikett i t.ex. Frankrike. Och om hon vill göra det – vill hon också ta reda på sådana saker, inte bara att använda sin egen make up artist.

  1. Skönt att det finns sådana som du som håller Magdalena Ribbings etikettarv vid liv.
   Jag kanske inte håller med dig om att alla regler måste följas, men jag älskar ditt engagemang!

  2. Jeanne, I understand where you’re coming from. But consider this: things are a-changing within business and fashion as well. The internets have opened the way to both buying chanel and wearing it to more people that used part of the circles that were in the know about these things. Don’t worry, she’s not doing anything to endanger her enterprise. Save your snark for somewhere else.

  3. Intressant! Nu är jag ung men när min mamma gått på stora fester har hon alltid haft någon sorts liten clutch (typen Judith lieber) alltså den storleken inte någon axelremsväska. Hon har alltid sagt att med såna klänningar går inte axelremsväskor. Sen är Chanelskorna inga kvällsskor, det kanske är det jeanne syftar på, att de inte går ihop med en galalook då de är vardagsskor, absolut inget för en gala.

  4. Jag vet knappt någonting om mode och klär mig lite eget men till och med jag förstår att väskan och klackarna inte matchar en galakväll.
   Förlåt en finne men ser inte Bella ut som om hon var en överklasstant som i all hast grabbat med sig vardagsväskan och hemmatofflorna för att kila ner till lokala handeln (där hon brer på med sin halvbra franska vid disken) efter en bit fin ost till hemmakvällen med väninnorna?

 4. Sorry men klänningen var fruktansvärd. Konstig längd och när du har armarna i kors, som vanligt, så ser det ut som två olika personer kramar varann.

 5. För att kunna se bilderna via Iphoen måste du radera alla cookies, det är tydligen en bug. Så, pröva att radera cookies och historik och logga in på sidan igen då funkar hennes blogg som det ska. Good luck

 6. Fin klänning men längden är super weird. Hade varit snyggare antingen kortare, alltså kort kort eller hellång. Smaken som baken. Fin kväll

 7. Såå tråkigt att inte kunna läsa bloggen med bilder till, blir liksom lite platt då. Hoppas det inte håller i sig, att det bara är nåt tillfälligt teknikstrul.

  1. . Chanelbutiken i Stockholm gissningsvis? Chanel säljs bara i deras egna butik i sthlm. Sminket på några butiker Hon fick två par skor i present förra veckan av någon man som uppvaktar henne. Vilken man sen 🙂

 8. Allting blir så stort för dig. Elle-gala, naglar, hår, sydd klänning. Och så blir det inte bra. Ta besvikelsen med ro.

  1. @Sanne
   Det ÄR stort
   Det BLEV bra
   Hon är INTE besviken.
   Tycker synd om dig Sanne som har behov av att trycka ner.
   Sök hjälp.

 9. Bella, du var säker på att du skulle vinna influencer of the year eller hur? Därför har Du piffat till det hela veckan med spraytan, löshår klänning hit o dit. Tråkigt att du inte vann.

  1. Eller så ville hon vara fin på en stor gala? Jag hade också gått all in med spraytan, klänning, make, hår etc oavsett vinstchans eller inte. Det är liksom inte en gala man går till i jeans och tröja.

 10. Jag håller med övriga kommentarer. En cool klänning i snittet men tyvärr blir din look alldeles för damig och trist med övrig styling. Du skulle satsat mer på hår, accessoarer och smycken som sticker ut. Den klocka du valt på armen blir bara heeelt fel tex 😩🤭 jag gillar dig som tusan men det här var en stor flopp på en av Sveriges största galor. Du är 25+ inte 45+ så bättre kan du 🙂 Jag skriver för jag trycker det skulle klä dig bättre med lite mer tuff look men ändå stilfull.

 11. Kan inte heller Se bilderna från min iPhone. Om jag laddar om sidan några gånger kommer de fram några enstaka bilder. Inläggen blir ganska mycket tråkigare utan bilder. Hoppas ni kan lösa problemet snart 🙂

 12. Petra Tungården hade ju nästan en identisk klänning på sig från samma märke.. så det här med att få den uppsydd efter dina mått och stil är ju sån bs.

  1. Den klänningen Petra bar kom från ett helt annat märke samt var modellen helt annan. Så här är det inget bs alls!

  2. Skärpning! Det står klart och tydligt att klänningen skulle visats som slutplagg på fashion week men att hon blev kär i den och bar den under galan. Det står ingenstans att det är hon som designat den, men att få den måttbeställd är fullt naturligt eftersom Isabella antagligen har andra mått än ursprungsmodellen. Gör om, tänk rätt innan du anklagar andra människor för BS.

  3. Tänka sig, avundsjuka klär inte ens den mest inskränkta lantis.
   Skärpning!
   PS, det som var identiskt med klänningarna var färgen och att båda var enärmade. Kanske dags att gå till mode optikern till ditt nästa omdöme 😉

 13. Klocka till festklänning?? På en fest ska man koppla av och inte passa någon tid. Ett armband hade varit snyggare!

 14. Ni får göra något åt att bilderna inte syns om bloggen inte ska förlora följare. Det spelar ingen roll at det funkar bra för en del när det inte fungerar alls för andra. Jag har en sprillans ny uppdaterad iPhone och kan se alla andra bloggares bilder. Har provat alla råd här om att ta bort cookies osv. Det fungerar kanske en gång, sedan syns bilderna inte igen. Fantastisk blogg i övrigt!

 15. Skärpning alla som hela tiden ska skriva negativa kommentarer om utseende!
  Hur kul skulle ni tycka det var om ni klätt upp er en kväll och känner er superfina på alla sätt och så kommer nån och säger att nja, de där skorna passar ju inte eller du ser ut som en tant.

  Det är ju inte så att detta går att ändra på i efterhand? Och alla har vi väl olika smak? Måste man se ut som sin egen ålder?

  Tycker det är så trist att vi kvinnor ska gå på varandra om hur vi ser ut. Stärk varandra istället. Tycker ni inte att det är fint, strunta i och kommentera. Om det inte är så att någon faktiskt bett om er åsikt, men då kan man kommentera på ett fint sätt istället för att totalsåga.

  Jag tycker att Isabella var fin! För att hon tyckte att hon var fin. Och det syns.

 16. Alla ni som kommenterar negativt om Isabellas kläder o hur hon väljer att matcha med olika accessoarer. Seriöst hade ni sagt sånna negativa saker till någon ni inte känner irl också? Eller uppskattat o få den typen av kommentarer själva?

  Antar att ni själv har en outstandig klanderfri stil 😂

  1. Absolut, visst hade jag det. Precis som jag säger till/uppskattar när någon säger till att gylfen är öppen, eller toapapper har fastnat på skon. Sedan är det ju skillnad att säga till innan vän, syster, kollega går till fest än efter, då det första är konstruktivt och av välvilja (om jag vet att det finns andra skor) medan det andra känns mer taskigt. Nu är Bella inte min vän. Som mottagare av hennes professionella påverkan har jag inget problem att respondera i efterhand att dessa vackra skor gör sig bättre på dagen och att skor inte måste vara dyra för att vara ”rätt”. Det kan bli pannkaka ändå.

 17. Jag blir så j*vla trött på alla bittra surkärringar på denna sidan som tror att de har rätten att ta sig friheten i att kommentera någon annans utseende negativt? Förmodligen valde Isabella den klänningen och stylingen för att hon själv älskade den och trivdes i det! Då är det väl helt fantastiskt? Ni som pekar på detaljer och har negativa synpunkter på detta satt väl själva hemma i mysdress i soffan men handen djupt i chips-skålen. Suck! Lägg ner missunnsamheten och höj varandra istället för att sänka! Mobbing är så passé!

  1. ”satt väl själva hemma i mysdress i soffan men handen djupt i chips-skålen. ”

   Vara nedlåtande är ok? Undrar varför det är ok att vara nedlåtande mot vissa och samtidigt kräva avdyrkan av desamma. Se upp men sparka neråt? Har vi inte kommit längre än så?

   1. Att döma av de flesta kommentarerna på detta inlägg så har vi uppenbarligen inte kommit längre än så. Och det är ofta lätt att sitta framför en skärm och döma andra och kritisera. Sen drog jag det kanske för långt och det ber jag om ursäkt för. Men jag tror faktiskt att de flesta som kommenterar elakt och dömande till andra inte har ngt bättre för sig och de som mår dåligt eller saknar något själva har ofta lätt att klanka ner på andra för att de skall må bättre. Min poäng är iaf att vi borde vara glada för varandra och unna varandra lycka i livet. Det är väl tur att alla gillar olika? Och man skall inte bli dömd för det, skönhet sitter inuti och väljer man att fokusera på att kritisera ngns klädval eller utseende så borde man tänka om.

 18. Skit i alla avundsjuka kommentarer
  Du var/är oooootroligt vacker
  Med för kort/lång klänning, med/utan klocka
  Med/utan korsade armar…. suck!! Tur du är en vuxen kvinna å få bestämma ditt egna liv med allt var det innerbär!! Gooo Girl

 19. Den här nya bloggens utseende är riktigt jobbig. Svår dirigerad och svårläst. Man kan bara se två kommentarer till en början. Jag var ”slav” under din blogg Bella tidigare. Var inne många gånger per dag men det avtog mer och mer efterhand och nu kom jag på mig att jag inte läst på över en månad. Ja det var inte mycket att läsa ikapp om man säger så. Nu försvinner bloggen från mina favoriter och du har ännu en mindre läsare.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..