Hon är tillbaka!

Äntligen är min partner in crime tillbaka! Pingis och jag brukar dela upp ledigheten så jag är borta mer under sommaren och Pingis kör mer i januari. Inatt kom hon tillbaka från Singapore, men hon hann med en vända till Australien också och hade ett möte med en dröm-återförsäljare. Vi är så peppade på nya året, vi bokade imorse in en konferens till Marbella hela bolaget för att kickstarta släppet av Löwengrip. Vi var ju där förra året och det kommer att bli fantastiskt roligt. I år blir vi dock betydligt fler.

Stickad polo från Massimo Dutti, byxor Max Mara och skor Stinaa J

Sedan blev det en champagnelunch med Daniel på Stureplansgruppens nya restaurang L’aaventura. Det öppnar egentligen nästa vecka och beskrivs som en New Yorki:ig italienare (bästa kombon!). Nu väntar mer möten innan det är dags att besöka Elle-galan. I år ska jag gå med Styleins grundare Elin Alemdar, jag är så stolt över den investeringen.

LOADING..