ANNONS

Öva manus!

/

Vilken start på veckan! Full fart med möten med Löwengrip Invest och LCC. För LCC:s del är det en intensiv vecka, vi har lanseringsevent på onsdag för nya Löwengrip (kommer dock ut i maj), vi börjar skicka produkter världen över från vår egen sida och på söndag kommer distributörerna från New York och hälsar på oss här i Sverige. Otroligt spännande. Utöver det har jag hunnit med gå igenom materialet som vi ska visa på scen på onsdag samt ett manusmöte. Kommer ni ihåg att jag ledde tillsammans med Ola Lauritzson EY:s Entreprenuer of the Year förra året? Nästa vecka håller jag i själva dagen som moderator.

Dagens outfit, blus Mayla, sidensjal Lagercrantz of Sweden

Skor Stinaa J, jeans Levis (adlink)

Efter det blev det lunchträning på 45 minuter via Fitnesscollection, jag är så glad över att vara medlem där. Det är ett av årets bästa beslut helt klart. Nu väntar inspelning med American Express och göra en voice över till min Hong Kong-guide i en studio. Verkligen en varierad måndag med 30-45 minuters block på alla åtaganden. Men det fungerar när man har ett team runt om sig som gör mycket av förberedelserna. Vid fyra hämtar jag barnen vilket jag längtar efter, hoppas att ni har en bra måndag.

29
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00