ANNONS

Ang Natural Cycles

/

Idag har jag haft en intensiv morgon. Jag har suttit med i princip alla tidningar innan lunch. Journalisterna har tagit del av en studie kring kvinnor och oönskad graviditet. Det har visat sig att 37 kvinnor av 680 som har blivit gravida trots skydd har använt Natural Cycles. Antalet oönskade graviditeter som kom av andra preventivmedel vet vi ingenting om men jag kan anta att siffrorna i det fallet är större. Både som investerare och även användare är det viktigt att kommunicera hur det ligger så att inga missförstånd ska uppstå, eftersom vi har tusentals nöjda användare i över 160 länder.

Dagens rese-outift, polotröja Massimo Dutti och kjol Stylein 

När det gäller preventivmedel som kräver en daglig rutin kommer det alltid att finnas fall av oönskade graviditeter, det gäller inte bara oss utan alla preventivmedel. Idag har vi 600 000 kunder, och i takt med att vi växer så kommer fler sådana här fall dyka upp av sig självt.

Natural Cycles är ett godkänt preventivmedel idag och sjävklart ska vi bli bättre på att kommunicera vikten av att hålla sig till rutinerna och skydda sig på röda dagar men något som är viktigt är att det inte blir en debatt som skrämmer kvinnor kring preventivmedel. Det måste finnas mer valmöjlighet inom skydd och jag vill verkligen belysa att vi förändrar över hundra tusen kvinnors liv då de slipper äta sådant de inte mår bra av. Jag är en stolt delägare och användare av Natural Cycles, vi gör en enorm skillnad för kvinnor varje dag och jag ser fram emot att fortsätta det som ett godkänt alternativ till hormoner.

Nu sticker jag till Moskva, kram!

154
1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00