I maj smäller det

En av de bästa stunderna i mitt jobb är att få ha produktmöte med Hannah, det har vi varje tisdag klockan 10.00. Hannah är varumärkeschef för Löwengrip Care & Color och sköter all produktion med våra fabriker. Det är bara hon, jag och våra kemister som utvecklar alla produkter. Sedan har vi såklart fokusgrupper, och testpersoner. Många beslut tas också via sociala medier utifrån era tankar och idéer. I maj månad händer en stor sak för oss, då ändrar vi namn till Löwengrip och visar upp en helt ny design. Nästa vecka har vi ett event för att visa våra återförsäljare och press hur nya Löwengrip kommer att se ut.

Innan vi släpper nya Löwengrip har vi saktat ner på nya lanseringar av naturliga skäl. Dock kommer vårt fantastiska protein-shampoo ut vecka åtta. Ni frågar mig så ofta kring hur jag gör för att få ett bra volym i håret och denna serie är perfekt när man ska styla håret. Stylingen sitter bättre och håret blir mer formbart.

Bilder från våra nya förpackningar, idag har vi ok:at färgmatchningar

Tack Plaza Kvinna för att ni utnämde Good to Go light till 2017 bästa skönhetsprodukt! Våra torrschampoon vann även priser i både Finland och Estland förra året. Vi är väldigt stolta över det. Förresten, ni har väl inte missat vårt torrshampoo för brunetter som släpptes nyligen?