Julafton!

Det blev en mysig julaftonsförmiddag hemma. Vi klev upp vid åtta, barnen öppnade varsin julstrumpa medan jag värmde på risgrynsgröt och tände ljus hemma. Sedan åt vi frukost framför filmen Paddington, dock slank risgrynsgröten ner på nolltid för sedan var det dags att öppna alla julklappar!

Morgonens populäraste julklapp!

Sedan klädde vi på oss till julmusik och hoppade in i bilen och åkte till O. Nu ska barnen äta jullunch hos deras farbror och alla kusiner – Så som vi alltid firat. Jag är påväg mot Arlanda. Det är med blandade känslor som jag åker, både tacksam över fem härliga dagar med barnen och såklart att det är trist. Jag kommer ha sex dagar på Maldiverna och jag måste säga att dagarna kommer perfekt, jag är rätt slut efter året. När jag kommer hem har barnen och jag lediga dagar fram till 8 januari. God jul på er!

 1. K skriver:

  Tycker det är konstigt att du/ni inte prioriterar att vara tillsamman med era barn under en sådan stor helg som julhelgern. Barnen måste ju tycka att det är konstigt att deras mamma hellre är på lyxsemester än är med dem på julen. Framförallt Gillis, som börjar bli stor och säkert har en hel del undringar var mamma kan vara. Mammarollen borde väl ändå gå före egentiden/lyxen du alltig unnar dig själv.

  1. Stina skriver:

   Hadde du frågat den frågan om isabella va pappan? bara för hon är mamma så ska väl inte mamman vara där 24/7 jag tror Odd är en superpappa och fixar barnen lika mcket som en mamma

  1. Matilda skriver:

   Luktar avundsjuka… Alla ansvarar för sitt eget liv och Bella får väl välja själv vad hon prioriterar? Vill hon åka iväg på en resa under jultiden så varför inte? Dessutom har hon firat ”sin” jul med barnen (julfrukost, julklappar osv), så vad är problemet?

  1. K skriver:

   Plus 1 på det

  1. Cills skriver:

   Så när det inte är mamma/pappa-vecka ska man sitta hemma och inte göra ett skit? Eller?

   Det är inte så att det är ovanligt att man har varannan jul eller hur man väljer att lägga upp det, efter en separation där det finns barn.

  1. K skriver:

   Nu måste jag bara säga att jag inte alls förstår vad du menar. I och O lever inte tillsammans utan får därför lov att fira jul med barnen på varsitt håll. Förstår inte varför det skulle vara något konstigt?
   Hade I levt tillsammans med O så skulle de självklart ha spenderas högtiden tillsammans med sina barn!!!

  1. Ester skriver:

   Tycker det är konstigt att du projicerar påhittade förutsättningar på en familj du inte känner.

   1: Alla familjer fungerar olika. 2: Bella har verkligen skrivit tydligt att det är jobbigt och synd, men att det i nuläget inte fungerar för de att vara tillsammans på det sättet. Det är ju bättre för alla parter – speciellt barnen – att ha en delad men bra jul istället för en jul tillsammans präglad av tung stämning och tjafs?

   Baserat på att Bella inte kan tillbringa julafton med sina barn så är det väl knappast klanderligt att hon reser iväg istället för att sitta ensam hemma, om hon vill, visst?

  1. Nadja skriver:

   Det var det dummaste jag läst. Någon som är avundsjuk? Har man separerat så delar man ofta på högtiderna/ tar varannat år eller liknande. O dem måste ju vänja sig o kommer att vänja sig. Hon är människa o får ta en semester när hon inte har barnen. Låt henne inte framstå som en dålig förälder. Så fult att sitta o kommentera sådana taskiga saker, som är så personligt, som du inte vet något om, ÖVER NÄTET! Skäms😤

  1. Erica skriver:

   K, är du dum i huvudet? Om hennes exman har barnen, är det så fel att hon vill hitta på något annat under de dagarna? Bittra människor som dig som ska lägga sig i och skuldbelägga andra mammor klarar vi oss utan.

 2. Emma skriver:

  Vart är jackan ifrån?

  1. Nicole skriver:

   Ser ut och vara Filippa K 🙂

  1. J skriver:

   Jackan är från Filippa K

 3. Linda skriver:

  Går inte se tidigare inlägg. Jättetråkigt.. Varför fixar ni inte detta??

 4. Maria skriver:

  Det går inte att kolla på inlägg senare än den 22a.? 😣

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..