ANNONS

Julafton!

/

Det blev en mysig julaftonsförmiddag hemma. Vi klev upp vid åtta, barnen öppnade varsin julstrumpa medan jag värmde på risgrynsgröt och tände ljus hemma. Sedan åt vi frukost framför filmen Paddington, dock slank risgrynsgröten ner på nolltid för sedan var det dags att öppna alla julklappar!

Morgonens populäraste julklapp!

Sedan klädde vi på oss till julmusik och hoppade in i bilen och åkte till O. Nu ska barnen äta jullunch hos deras farbror och alla kusiner – Så som vi alltid firat. Jag är påväg mot Arlanda. Det är med blandade känslor som jag åker, både tacksam över fem härliga dagar med barnen och såklart att det är trist. Jag kommer ha sex dagar på Maldiverna och jag måste säga att dagarna kommer perfekt, jag är rätt slut efter året. När jag kommer hem har barnen och jag lediga dagar fram till 8 januari. God jul på er!

52
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00