ANNONS

Tvättstuga i marmor

/

I samarbete med Lisana

Tvättstugan var det jag väntade sist med här i huset, det var ändå det rum jag tillbringade minst tid i så det störde mig/oss inte så mycket. Men nu ville jag känna att hela huset var klart. Eller såklart ett hus kan bli men ni förstår. Såhär såg det ut innan:

Hello småbarnslivet

Så himla trist! Sedan hjälpte Lisana mig att renovera totalt:

Jag ville ha marmor överallt, jag är lite trött på marmor när det gäller möbler men såhär i badrum/tvättrum tycker jag att det är jättefint. I badrummen på övervåningen snålade O och jag när vi flyttade in och tog keramikplattor som såg ut som marmor men det blir verkligen en annan känsla med riktig.

Tavla Printler (adlink)

Plattorna är en exklusiv italiensk Carrara marmor och kommer ifrån Stonefactory (adlink) och bänkskivan i marmor kommer ifrån Stenskivor (adlink)

Bilderna blev lite mörka men tvättstugan blev betydligt bättre! Får visa på instastory senare.

Just det! Jag bad Lisana att lägga en matta (adlink) på trappan också, barnen springer upp och ner själva och nu är det inte lika stor risk att halka. Sedan är det klart mysigare att gå på. Nu ska vi åka hem till min mamma och ha minijulafton, tur att Sally hann vara 48 timmar symptomfri. Jag var osäker där ett tag om vi skulle få träffa folk under julen men det blev bara spring på onsdagskvällen/natten. Skönt!

I samarbete med Lisana 

86
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00