ANNONS

Bättre idag

/

Vi trotsar sjukdomarna och har bestämt oss för att gå all in i julmys ändå. Vi tänder ljus, spelar julmusik och leker i den mån dom orkar. Det har blivit mycket pussel, målarböcker och lägga pärlor. Jag fick lite wake up call i går att ”det är ju jag som ansvarar för att det är julmysigt hemma”. Förut har det alltid varit O som fixat och donat. Men det känns bra. Klapparna är redo under granen, vi äter risgrynsgröt till frukost och ska göra pepparkakor.

Igår var en tuff dag, då låg vi tre utslagna i soffan. Vi somnade tillsammans mellan 15-17.30. Dom somnade nio på kvällen igen och sov ut till 10 imorse, halleluja! Idag vaknade vi upp med betydligt större krafter, alla är feberfria och piggare. Sally har inte kräkts mer vilket är skönt. Vi har som mål att ta oss till Odd idag på en kaffe (han är väl medveten om vår status såklart). Han har köpt ett hus i närheten så vi tänkte ta en promenad med dubbelvagnen och se hur det ser ut. Odd och jag tänkte att det kan vara klokt att jag och barnen kommer över en stund om dagen så att barnen vänjer sig med sitt nya hem. På söndag vid lunch ska dom fira julafton där. Men jag får ha julaftonsförmiddagen.

Gosedjuren har feber idag, typiskt

Klappar redo!

Nu ska vi äta lunch och se på Hitta Doris. Kram på er!

62
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00