Bättre idag

Vi trotsar sjukdomarna och har bestämt oss för att gå all in i julmys ändå. Vi tänder ljus, spelar julmusik och leker i den mån dom orkar. Det har blivit mycket pussel, målarböcker och lägga pärlor. Jag fick lite wake up call i går att ”det är ju jag som ansvarar för att det är julmysigt hemma”. Förut har det alltid varit O som fixat och donat. Men det känns bra. Klapparna är redo under granen, vi äter risgrynsgröt till frukost och ska göra pepparkakor.

Igår var en tuff dag, då låg vi tre utslagna i soffan. Vi somnade tillsammans mellan 15-17.30. Dom somnade nio på kvällen igen och sov ut till 10 imorse, halleluja! Idag vaknade vi upp med betydligt större krafter, alla är feberfria och piggare. Sally har inte kräkts mer vilket är skönt. Vi har som mål att ta oss till Odd idag på en kaffe (han är väl medveten om vår status såklart). Han har köpt ett hus i närheten så vi tänkte ta en promenad med dubbelvagnen och se hur det ser ut. Odd och jag tänkte att det kan vara klokt att jag och barnen kommer över en stund om dagen så att barnen vänjer sig med sitt nya hem. På söndag vid lunch ska dom fira julafton där. Men jag får ha julaftonsförmiddagen.

Gosedjuren har feber idag, typiskt

Klappar redo!

Nu ska vi äta lunch och se på Hitta Doris. Kram på er!

 1. M.S skriver:

  Blev så glad för barnen och er skull som att det vore mina egna. Skönt att se samarbete och bra framtida planering för barnens skull. Upp med huvudet och var stolta! Vilket tufft men bra år ni haft!. Kram från en mamma som drar lasset helt själv

 2. Karin B skriver:

  Så roligt att Odd har skaffat hus i närheten!

 3. Jessica skriver:

  Så fint ni ordnar det bästa för era barn! Krya på er så mycket!!!

 4. Kattis skriver:

  Hur hinner du med och ha barnen 6 dar, får inte ihop det.
  Eller väntaaaa..Är det Odd IGEN som tar barnen mer?

  Hur ser planeringen ut för nästa år?
  Ska ni börja ha varannan vecka snart? Det måste ju gå då dom är hos Odd mer än hos dig? Eller?

  1. Klara skriver:

   du måste ha missat att hon har heltid kock, städhjälp och handla mat..

  1. Linn skriver:

   Onödig kommentar! Hoppas all kärlek under julen gör dig varmare inombords och mindre elak på nätet. Heja Bella och alla vi andra fantastiska kvinnor som kämpar för att få ihop en vardag med båda karriär och familj <3

  1. Julia skriver:

   Vad ger det dig att ge en så syrlig och pikande kommentar? Har så svårt att se syftet med det. Mår du bättre? Får du ut något av det.. förklara gärna!

  1. Elin skriver:

   Fy fan alltså. Vilka kommentarer du kan få Isabella. Tonen i den här kommentaren är bara ondska. Att det finns sådana här människor som kan skriva i den här tonen!? Vem är du!? Varför mår du så dåligt?
   Den här kommentaren säger allt om dig Kattis och inget om Isabella.

  1. Elin skriver:

   Men vilken tröttsam kommentar! Varför läser du hennes blogg om du är så missnöjd med hur hon styr upp sitt eget liv? Du har antagligen ingen aning om hur de har gjort upp livet efter skilsmässan. Antingen kanske han är fine med att ha barnen lite extra ibland eller så kanske hon kompenserar honom med ekonomiska bidrag för att underlätta hand vardag med barnen.
   Hur som helst så kan du hålla sådana kommentarer för dig själv eller åtminstone inte spy ur din skit på Isabella.

   1. Kattis – om du inte har förstått det så är det en riktig, verklig person som delar med sig av sitt liv i en blogg.

    Skriver man, eller säger man så, till någon man inte känner? Eller ens till någon man känner?

  1. ANNA skriver:

   Oj, är Isabellas liv så viktig för dig? Och sen när behöver hon redogöra för DIG hur hon ska leva sitt liv? Ät lite pepparkakor så kanske du blir lite snäll!

 5. Gunilla skriver:

  Helt fascinerad över det faktum att jag i all julstress väljer att läsa din blogg för att jag vill se hur ni mår🙊😂 hur kan man ”bry” sig så och på riktigt glädjas åt att ni verkar klara ert föräldraansvar så bra?! Jag tycker det är sjukt att du har en sån dragningskraft, bra jobbat👊😉🙊
  Krya på er, ha en fin jul, nu återgår jag till mitt egna julstök👊

  1. Känner exakt likadant! 😂😊 Men sitter istället med kandidatuppsats i svenska. God Jul!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..