Ny fasad!

I samarbete med Lisana 

När jag köpte ut O från huset i år var det viktigt att göra om det till mitt. Att bo i ett hus är en stor sak som det är som 27 åring och jag hade ingen lust att det skulle bli en dålig känsla att bo här. Det behövdes lite nya svep både på insidan och utsidan. Jag kontaktade Lisana som jag tidigare har jobbat med i flera år och frågade om de kunde hjälpa mig. Det är inte så lätt att släppa in hantverkare och få tusen frågor kring taket som ska renoveras och inköp av diverse material, därför var det tryggt att skönt att jobba med Lisana som jag har haft en relation till sedan tidigare, dom vet hur jag vill ha det.

Såhär såg det ut innan:

Gul orginalfärg sedan 1975

Taket behövs också bytas

Samt dessa plattor som såg så trista ut.

… Och efter förvandlingen:

… Tada! Lisana målade om hela fasaden samt bytte tak. Allt på två veckor, vi hade min Halloweenfest som deadline. Förra gången renoverade dom i stort sett hela huset på fem veckor, inkluderat två badrum. Jag frågade varför dom känns så mycket snabbare än andra bolag och det berodde på att dom har en platschef närvarande och att de inte varvar fler projekt utan gör klart först. Älskar effektivitet in i själen.

Färgen heter Lav och är från Alcro

Nyansen är mer grön än grå, så fin

Samt nya plattor las in. Så mycket bättre! Jag får fortfarande en chock ibland över att jag äger ett hus. Jag kommer vilja resa och bo runt om i världen men jag vill alltid ha min bas här på Lidingö. I det här huset kommer jag att stanna i några år men sedan blir det ett hus med utsikt över vattnet några minuter bort. Bara jag och barnen. Åh så härligt.

I samarbete med Lisana 

 1. Camilla skriver:

  Wow, vilken förändring! Jättefint!

 2. Moa skriver:

  Men hallå tjejer.. Man blir så besviken när man går in såhär och läser på andras bloggar. När man går in och ska kommentera och så mycket bara består av spydiga och elaka kommentarer…
  Det luktar så mycket avundsjuka hos vissa så det luktar bränt. Kom igen tjejer varför måste vi vara så elaka mot varandra? Jag är bara 19 år men jag vet iallafall hur man ska uppföra sig på sociala medier. Jag vill inte att min dotter ska växa upp med sociala medier på detta sättet, vi ska ju vara en förebild för de yngre!
  Så kom igen tjejer stötta , peppa, heja och var snälla mot varandra istället!
  Jag tycker Isabella är så förbaskat grym och jag är så avundsjuk på henne som har kommit såhär långt och har lyckats i livet! Heja henne!

  1. Lotta skriver:

   HEJA DIG!

 3. Ullis skriver:

  Fint! Men ytterdörren borde målas eller bytas.

  1. Antonia skriver:

   Ja varför gjordes inte det samtidigt?
   Va, det tänkte jag inte på?
   Man hade tydligen väldigt bråttom.

  1. Bea skriver:

   Den är ju målad? Syns väldigt tydligt att den är mörkare på sista bilden om man jämför med första.

  1. Vic skriver:

   Varför borde den målas eller bytas?

 4. Anna skriver:

  Läst en del kommentarer på senaste två inläggen..varför måste man klanka ned och anmärka på allt?! Kan vi tjejer inte bara peppa & boosta istället för att kommentera om små skitsaker?! Inte konstigt att världen ser ut som den gör. Heja dig Isabella!
  Med vänlig hälsning, 36-årig tvåbarnsmamma i karriären

  1. Leah skriver:

   Sluta vara Bellas advokat.

 5. Linnea skriver:

  Varför är det sån stor grej att vara 27 och ha hus..? Förklara gärna! Jag är 22 och köpte hus förra sommaren strax innan jag fyllde 21, på västkusten precis vid havet. Tror du att det är en pengafråga eller en princip sak du pratar om? Att man ”ska” ha lägenhet osv i Stockholm? Här är det väl inte heller vanligt att ha hus i min ålder men jag är väl inte ”wow så speciell och fantastisk jag är”.

  1. B skriver:

   Många har inte råd eller möjlighet att skaffa hus innan 30 🙂 men självklart finns det undantag. Att vara 22 och ha eget hus måste du väl ha märkt själv att det inte är speciellt vanligt. Många har inte ens flyttat hemifrån i den åldern.

  1. Annipo skriver:

   Beror ju på var man bor också. I Stockholm är ju priserna sådana att hus är rätt korkat att kasta sig på som väldigt ung om du inte har det gott ställt…

   Men om jag ser till mina vänner och klasskompisar genom åren som bor lite längre upp i landet (Norrland) så har en klart övervägande majoritet hus sen flera år, och min årskull är 28 nu. Flera skaffade hus redan som 20-21åringar. Är inga konstigheter här uppe.

  1. Louise skriver:

   I Stockholm är det en stor grej att ha hus just på grund av priserna. För priset av en 24kvm lägenhet i Stockholm kan man köpa ett stort och påkostat hus i en mindre stad. Att vara under 30 och ha råd att ta lån och köpa ett hus för flera miljoner är inte jättevanligt..! Kolla in huspriserna på tex. Lidingö på Hemnet!

  1. Helena skriver:

   Allt Bella gör är speciellt ju!!

  1. Åsa skriver:

   Jag uppfattar det inte som ett humble brag, mer som att man faktiskt kan se sig själv som priviligierad och förundras ett tag. Det är stort att äga en villa vid 27. Det är inte alla förunnat. Det kan vara bra att vara medveten om det.

  1. Sofia skriver:

   Du tror inte det är skillnad i pris på ett hus på västkusten och en villa på lidingö? haha…

  1. P skriver:

   Var någonstans skrev hon ”Wow så speciell och fantastisk jag är”?
   Det handlar ju inte om vad man ska o vad man inte ska ha ”i Stockholm” men att överhuvud taget så är det svårt att få en lägenhet och att flytta hemifrån.
   Och ska du köpa en lägenhet så kostar det x antal miljoner. Ett hus x antal miljoner till.
   Så nej alla 27 åringar har inte hus. Synd att du blir så provocerad.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..