ANNONS

Ny fasad!

/

I samarbete med Lisana 

När jag köpte ut O från huset i år var det viktigt att göra om det till mitt. Att bo i ett hus är en stor sak som det är som 27 åring och jag hade ingen lust att det skulle bli en dålig känsla att bo här. Det behövdes lite nya svep både på insidan och utsidan. Jag kontaktade Lisana som jag tidigare har jobbat med i flera år och frågade om de kunde hjälpa mig. Det är inte så lätt att släppa in hantverkare och få tusen frågor kring taket som ska renoveras och inköp av diverse material, därför var det tryggt att skönt att jobba med Lisana som jag har haft en relation till sedan tidigare, dom vet hur jag vill ha det.

Såhär såg det ut innan:

Gul orginalfärg sedan 1975

Taket behövs också bytas

Samt dessa plattor som såg så trista ut.

… Och efter förvandlingen:

… Tada! Lisana målade om hela fasaden samt bytte tak. Allt på två veckor, vi hade min Halloweenfest som deadline. Förra gången renoverade dom i stort sett hela huset på fem veckor, inkluderat två badrum. Jag frågade varför dom känns så mycket snabbare än andra bolag och det berodde på att dom har en platschef närvarande och att de inte varvar fler projekt utan gör klart först. Älskar effektivitet in i själen.

Färgen heter Lav och är från Alcro

Nyansen är mer grön än grå, så fin

Samt nya plattor las in. Så mycket bättre! Jag får fortfarande en chock ibland över att jag äger ett hus. Jag kommer vilja resa och bo runt om i världen men jag vill alltid ha min bas här på Lidingö. I det här huset kommer jag att stanna i några år men sedan blir det ett hus med utsikt över vattnet några minuter bort. Bara jag och barnen. Åh så härligt.

I samarbete med Lisana 

91
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00