ANNONS

Julmiddag

/

– I samarbete med Brasseriet –

Här kommer bilder från vår julmiddag som vi hade igår. Löwengrip Care & Color, Flattered, Löwengrip Invest och Nordic Tech House samlades med några av våra distributörer och vår redovisningsbyrå på Brasseriet. Istället för ett traditionellt julbord så valde vi en fyra rätters-middag med skandinaviska smaker. Väldigt god mat och väldigt fina lokaler att vara i med bra service. Vi skrattade mycket, skålade för året som gått och pratade om hur vi ska växa tillsammans under 2018.

Himla roligt att våra distributörer från Finland, Estland och Norge var på plats. Nu väntar möten och sen ska jag till Åhléns City över lunchen där vi är med LCC. Hoppas vi ses där!

18
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00