ANNONS

För två år sedan

/

Ikväll väntar julbord för oss och det är så roligt att titta tillbaka på tidigare år, här är Löwengrip Care & Color för två år sedan:

.. Ikväll kommer vi att vara tre gånger så många. Dessa 24 månader känns i princip som ett helt liv sedan. Då var Sally ett halv år, jag hade precis köpt ett hus som jag skulle flytta till från Kungsholmen. LCC omsatte då 16 miljoner. I år kommer vi stänga året på närmare 50 miljoner och vara Sveriges snabbast växande skönhetsmärke. Det ska bli roligt att få fira med alla kollegor. Ni har vi tagit ett steg närmare Estéé Lauder. Det är en lång resa kvar men jag ser verkligen fram emot den.

43
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00