För två år sedan

Ikväll väntar julbord för oss och det är så roligt att titta tillbaka på tidigare år, här är Löwengrip Care & Color för två år sedan:

.. Ikväll kommer vi att vara tre gånger så många. Dessa 24 månader känns i princip som ett helt liv sedan. Då var Sally ett halv år, jag hade precis köpt ett hus som jag skulle flytta till från Kungsholmen. LCC omsatte då 16 miljoner. I år kommer vi stänga året på närmare 50 miljoner och vara Sveriges snabbast växande skönhetsmärke. Det ska bli roligt att få fira med alla kollegor. Ni har vi tagit ett steg närmare Estéé Lauder. Det är en lång resa kvar men jag ser verkligen fram emot den.

 1. Madde skriver:

  Överexponerade bilder och texten är för stor, blir jobbigt för ögonen att läsa :/ Skönare dock att bilderna nu är mindre så man slipper sätta sig 4 meter från skärmen för att se ordentligt.

 2. Marie skriver:

  Har du kontakt med Mirza fortfarande?? Älskade när han tog hand om dina kommentarer o godkände och facebooksida (mer upppdaterad och personlig) nu är den sååå himla tråkig. Vem hjälper dig nu med dina sociala medier????

 3. Anna skriver:

  Lite överexponerade bilder? 🙂

  1. Med de kunskaperna jag hade då med motljus så blev det många överexponerade partier. Det är tur att jag utvecklas! 🙂

 4. Älskar den nya designen! 💕Så fint! 💕
  En sak som jag kommer på som jag skulle önska förbättrades så var det att när man scrollar neråt så studsar sidan åt sidorna, istället för att var låst och bara ändras neråt.

  Du är bäst!
  Kram Cissi

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..