Low-en-grip

Landat! Flighten hem gick smärtfritt, jag åt middag i SAS-loungen och somnade direkt när jag kom upp i luften. Sex timmar är perfekt. Jag har turen att inte bli jetlagd. Hade jag haft tufft med det hade det varit svårt att resa så kort mellan olika platser. Nu är klockan åtta så jag ska hem, äta frukost, gå och träna, hinna i kapp mailen och sedan åka in till kontoret strax efter lunch. Jag har möten på löpande band fram tills klockan sex och då väntar julbord med hela kontoret. Det ska bli superroligt.

Scarf från Lagercrantz of Sweden

Jag funderar på denna frisyr ikväll. Nathalie Berzelius gjorde den på mig förra veckan när vi hade en Beautyplåtning för LCC. Föna håret med en stylingprodukt som bygger håret, jag gillar vår fönkräm och sedan böjer vi in alla toppar. Om jag gör det själv använder jag denna värmeborste. Just det! Jag fick en fråga kring hur vi uttalar LCC när vi är i USA, eller Löwengrip som märket byter namn till i vår. Jag har ju släktingar med samma efternamn som bor i Kalifornien och dom säger ”Low-en-grip”. Att vi stavar mer ett Ö är inget problem.

Just det, tänkte också påminna om att om ni är ute på lunchen imorgon i Stockholm och shoppar julklappar, är jag på Åhléns nedervåningen och har ett event med LCC kl 12-13.30. Kom gärna förbi och få lite hjälp med LCC, perfekt klapp under granen.

 1. Käthe skriver:

  Det är väl inga problem over there: Döp om er till Love´n Grip! Hur bra som helst!
  Ha en fin jul alla därute!

 2. Karin B skriver:

  Så fin hårfärg!!

 3. Maria skriver:

  Du är alltid fin i håret! Undrar hur ofta du tvättar det? Använder du good to go ofta? Tyvärr tycker jag att den inte ger nån renhets känsla i håret. Den luktar för mycket också men ger fantastisk volym! Använder den bara till det 😊

 4. Stina skriver:

  Gillar det nya formatet men på din förra blogg så var texten väldigt skönt skriven, eller hur den utformades i bloggen jämfört med tex Kissie och Kenzas blogg. Nu har det blivit lite för litet tyvärr och mycket mer likt deras tyvärr!

 5. Edith skriver:

  Blir så inspirerad av hur du har lagt om dina matvanor och vill gärna ta del av dina recept/måltider (framför allt det du gör själv och äter hemma) på ett samlat ställe. Kanske kan man lägga dessa inlägg i en egen kategori? Jag har kollat ”food & travel”, men där är ju så mycket annat också!

  Har följt dig i flera år och tycker att du blir mer och mer inspirerande för varje dag. Du är en av mina största förebilder, inte bara ambitions och karriärsmässigt utan även stilmässigt. Du klär dig så smakfullt. Älskar att följa dig! Nya designen är dessutom superfin. Hoppas du får en härlig jul, kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..