ANNONS

Low-en-grip

/

Landat! Flighten hem gick smärtfritt, jag åt middag i SAS-loungen och somnade direkt när jag kom upp i luften. Sex timmar är perfekt. Jag har turen att inte bli jetlagd. Hade jag haft tufft med det hade det varit svårt att resa så kort mellan olika platser. Nu är klockan åtta så jag ska hem, äta frukost, gå och träna, hinna i kapp mailen och sedan åka in till kontoret strax efter lunch. Jag har möten på löpande band fram tills klockan sex och då väntar julbord med hela kontoret. Det ska bli superroligt.

Scarf från Lagercrantz of Sweden

Jag funderar på denna frisyr ikväll. Nathalie Berzelius gjorde den på mig förra veckan när vi hade en Beautyplåtning för LCC. Föna håret med en stylingprodukt som bygger håret, jag gillar vår fönkräm och sedan böjer vi in alla toppar. Om jag gör det själv använder jag denna värmeborste. Just det! Jag fick en fråga kring hur vi uttalar LCC när vi är i USA, eller Löwengrip som märket byter namn till i vår. Jag har ju släktingar med samma efternamn som bor i Kalifornien och dom säger ”Low-en-grip”. Att vi stavar mer ett Ö är inget problem.

Just det, tänkte också påminna om att om ni är ute på lunchen imorgon i Stockholm och shoppar julklappar, är jag på Åhléns nedervåningen och har ett event med LCC kl 12-13.30. Kom gärna förbi och få lite hjälp med LCC, perfekt klapp under granen.

22
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00