Kom till Åhléns!

Ikväll har vi haft julbord på Brasseriet, det var en sådan häftig känsla att se alla människor samlade. Min redovisningsbyrå var på plats och VD:n Johan har jag jobbat med i snart 6-7 år, han höll ett tal och sa att när vi började jobba ihop var det jag och en assistent i mitt egna bolag. Ett år senare träffade jag Pingis och nu satt vi plötligt fyra bolag på plats, Löwengrip Care & Color, Löwengrip Invest, Flattered och Nordic Tech House. Tillsammans 45 anställda och med en total omsättning på 75 miljoner. Så himla häftigt. Jag, Pingis, Gustav, Emma och Linus höll ett litet tacktal och så pratade vi även om vikten av att dra nytta av vår lilla bolagsfamilj.

Jag åkte hem rätt tidigt för att spara på krafterna. Hoppade in i en pyjamas och sminkade av mig vid handfatet. Jag är egentligen en kvällsduschare (tycker att det är skönt att duscha av dagen) men jag duschade imorse efter att jag hade landat från New York.

La en ansiktsmask med en massa fukt, min hy blir alltid i obalans efter en flygresa. Nu ska jag dricka upp mitt té och köra en vända i min inkorg. Imorgon har jag tidiga morgonmöten, event på Åhléns City med Löwengrip Care & Color klockan 12 (kom gärna och shoppa julklappar eller säg hej!) och så lite vabb på det, byter av O under dagen. Längtar efter att få pussa på mina barn, men herregud så tacksam jag är över FaceTime. Hörs imorgon!

 1. Pethra skriver:

  Vad är det för mask, desperat behov en bra fuktmask! Alla tips mottages tacksamt!

 2. E skriver:

  Använder du inte dina egna produkter längre?

 3. Pia skriver:

  Jag gjorde också en ansiktsmask häromdagen, även jag såg ut som en smurf!! Haha

 4. Anna skriver:

  Typsnittet på rubrikerna är snyggt men tycker inläggen kan bli snyggare 🙂

 5. Clara skriver:

  Nu är texten större och mer läsvänlig men känns inte hundra rätt.Petigt kanske men den är aningen för stor och typsnittet inte snyggt

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..