Jag älskar NYC

Sista timmarna här borta i min favoritstad i världen, det går åt till lunch på By Chloé och ett besök till Disney-butiken vid Times Square. Jag har en förhoppning om att det är lite lugnare där idag jämfört med en helg innan jul. Jag älskar verkligen den butiken och ser fram emot att handla lite julklappar till barnen. Utbudet med Spiderman är enormt. Tänk att det är julafton på söndag! Sista jobbveckan också, det känns både overkligt, stressigt men också mysigt. Sedan väntar julledigt med barnen och nyårsafton på Maldiverna.

Vi hörs om några timmar, kram!

 1. Nellie skriver:

  Vad är din jacka ifrån? Fin..

 2. johanna skriver:

  Världens bästa stad, eller en av dom helt klart!

 3. Meli skriver:

  Älska kappan, vart är den ifrån?

 4. Isabella! Jag måste försvara dig mot dom som vill bestämma om hur många timmar du ska spendera i ditt hus. Det är bara din sak ingen annans. Däremot vill jag starkt betona vilket dåligt intryck det ger att ignorera klimatförändringarna och sitt eget ansvar för koldioxidutsläpp. Det beror oss alla. Ditt sätt att leva känns så omodernt och det tynger ditt varumärke enormt. Att ha Ester Lauder som förebild är säkert bra, vi lever dock i en tid där vi alla måste hjälpas åt och ta vårt ansvar vad gäller vårt klimatavtryck.Jag tror du underskattar de negativa signaler du sänder ut. När du reser så mycket via jobbet KAN du inte resa så mycket på fritiden. Jag förstår inte varför du inte passar på att ta lediga dagar när du ändå är utomlands. Som sagt, ditt varumärke solkas rejält, o h jag skriver faktiskt i all välmening. God Jul!

  1. Ellen skriver:

   Bra skrivet Charlotta, precis så känner jag också!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..