ANNONS

Tankar för 2018

/

Jag har funderat en del på mina nyårsmål under min tid i NYC. Jag har landat i vad jag vill fokusera på nästa år. Nummer ett är att tillåta mig att bearbeta skilsmässan mer. I april har det gått ett år sedan vi tog beslutet att gå skilda vägar. I maj gick vi ut med det i media. Jag har nog försökt att bara överleva allt utan att det ska påverka min mammaroll och bolagen. Det har inte funnits det utrymmet emotionellt. Jag minns hur jag grät för första gången på rummet i Riyadh och blev rädd för att inte kunna samla mig igen inför dagens möten. Jag har varit så försiktig med min energi och inte släppt in känslorna. Nu när jag är mer stabil vågar jag det och målet för nästa år är att fortsätta bearbeta. Jag är inte klar.

Fokus nummer två blir min hälsa. Jag fortsätter på min vegan till 80% -kost. Hälsofördelarna kom inte direkt men nu efter 1,5 år som vegetarian är det skillnad. Energin är mer jämn och inget magont eller svullet längre. Jag håller mig i princip glutenfri också och jag märker direkt hur dåligt jag mår när jag får i mig bröd, pasta etc. Jag äter en ren kost, men då och då blir det en ostbit eller som i Italien – tryffelpasta och rödvin. Under 2018 kommer jag att fortsätta äta hälsosamt men som vanligt unna mig det jag är sugen på. Att unna mig idag handlar om mörk choklad, en god dessert, vin och ost ibland. Däremot ska jag hålla min träning mer jämn, jag är en sann periodare. Men nu med FitnessCollection hoppas jag hålla igång bättre, eftersom jag får så många olika klasser att välja på.

Sedan har jag som mål att hålla balans mellan familjelivet, vänner och mitt jobb. Fast på mitt sätt. Jag har insett att jag måste se mitt liv som en elitidrottare, jag har inte en vanlig vardag utan lever ett extremt liv i resan mot att bygga globala bolag och det är helt okej. Eller det är inte bara okej, det är faktiskt fantastiskt. Men jag ser fram emot ett nytt år, för detta var mitt kämpigaste någonsin och jag vill gärna få börja om på nytt, lite tryggare.

59
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00