ANNONS

B-day party

/

Vilken kväll de blev igår! Vi började hos min kusin Isolina som bor i Tribeca, hon fyllde år så vi firade henne. Hon är så otroligt driftig och har parerat egna bolag samtidigt som hon pluggar på Parsons. Vi har en ambitiös gen i oss. Vid halv tio hade vi bord på italienska restaurangen L’Artusi, väldigt gott.

Med Isolinas vänner Nathalie och Annie. Bredvid mig står Isolina. Vi hade väldigt roligt ihop och efter middagen blev det lite barhäng innan vi hamnade på klubben The Box. Ett knasigt ställe men som är väldigt roligt. Jag brukar gå ut där i London, The Box-klubben i NYC är lite mindre men lika rolig.

Jag kom i säng fyra imorse så jag sov ut till tio, sedan väntade en frukost på The Butchers Daughter. Alltid lika gott.

Nu väntar julklappsshopping!

27
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00