B-day party

Vilken kväll de blev igår! Vi började hos min kusin Isolina som bor i Tribeca, hon fyllde år så vi firade henne. Hon är så otroligt driftig och har parerat egna bolag samtidigt som hon pluggar på Parsons. Vi har en ambitiös gen i oss. Vid halv tio hade vi bord på italienska restaurangen L’Artusi, väldigt gott.

Med Isolinas vänner Nathalie och Annie. Bredvid mig står Isolina. Vi hade väldigt roligt ihop och efter middagen blev det lite barhäng innan vi hamnade på klubben The Box. Ett knasigt ställe men som är väldigt roligt. Jag brukar gå ut där i London, The Box-klubben i NYC är lite mindre men lika rolig.

Jag kom i säng fyra imorse så jag sov ut till tio, sedan väntade en frukost på The Butchers Daughter. Alltid lika gott.

Nu väntar julklappsshopping!

 1. pilla skriver:

  Var i NYC förra helgen. Åt också frukost på The Butchers Daughter. Verkligen supergott!

 2. men skriver:

  Ledsen men det ser ut som att du blivit lite lurad av nån som inte är proffs på webbdesign. Grafiskt/layoutmässigt otroligt amatörnivå på detta. den rosa plattan och bilderna… alltså det är helt enkelt inte grafisk form på en professionell nivå. och typografin all verkligen all over the place. Jag säger inte detta för att vara taskig, utan för att det här kommer bli ett magplask för dig om du tänkte att detta skulle bli något att visa upp internationellt. det ser ut som en hemgjord blogg från 2003 från nån som använt en mall och sen råkat klampa runt i koden och sabba balansen och typografin och ja hela formen tyvärr. Jag kollar inte på min smartphone utan via dator, så det är inte bara mobilanpassningen som brister.

  Om du ska bli Estee Lauder eller Oprah så måste du börja anlita kompetent personal och ta den utgiften. Att ”driftiga ungdomar” är allt i allo hos dig är säkert skönt pga billigt men här går det ju verkligen ut över ditt rykte. Stäng ner denna plattform för renovering och ta in en riktig byrå, är mitt råd. Tyvärr syns det direkt att detta är amatör.

  1. sofia k skriver:

   agree!!
   Tycker allt känns som tre steg tillbaka istället för ett framåt som jag faktiskt trodde det skulle bli. När man kommer in på bloggen så är det inte grafiskt anpassat utan huller om buller och att kommentarerna syns är inte heller snyggt alls faktiskt.

 3. Maria skriver:

  Det verkar som om bloggen har anpassats för läsning bara i mobilen? Jag läser på datorn just nu och man kan inte bilderna i sin helhet på skärmen utan måste skrolla. Det är jättekonstigt och går knappt att läsa eller titta.

 4. Nina skriver:

  Hej Isabella!
  Både för din egen skull och dina läsares skull så rekomenderar jag att byta tillbaka till den förra versionen av bloggen. Det är så pytteliten text nu så jag måste anstränga mig för att se vad det står.
  Jag förstår att din tanke var god! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..