Power-Babba

Åh, det krånglar lite på sidan så jag får inte bilderna i en bra upplösning. Men det får duga såhär, hellre det än inga bilder. Jag har haft en fantastisk dag med Babba Canales, kvinnan som vid 22 års ålder fick bygga upp Uber i Sverige från scratch, hon listar Forbes 30 under 30 och har idag sin egen varumärkesbyrå på Manhattan. Det var fantastiskt roligt att djupdyka ner i hennes tankar, utmaningar och uppoffringar.

Möte med Simon (producent) och Ruby (projektledning). Superteam.

Suit up!

Dagens studio, det är så roligt att varje avsnitt är i en ny miljö. Här hittar du mina tidigare avsnitt av A Quest for Success.

Vi befann oss på Spring Place, det är som Stockholms version av Epicenter i NYC

Babbas hund Blue

Teamlunch med bästa gänget. Simon, min producent har bott i NYC så han plockade in ett crew som skötte kamerorna, ljud och ljus. Riktigt proffsigt gäng att jobba med.

Sista scenen. Jag tror verkligen att ni kommer att gilla det här avsnittet! Nu har jag checkat in på Ludlow Hotel, det var lite mer min stil jämfört med Public (Public var som att bo i en nattklubb, inte direkt vad man önskar efter en intensiv jobbvecka, puh). Dags att hoppa in i duschen och göra mig i ordning för min kusins b-day middag i Tribeca. Det är verkligen snöstorm här i New York, väldigt mysigt.

Den här veckan har verkligen varit galen. Började med möte i Milano i måndags, sedan inspelning, plåtning och ytterligare möten med distributör och inspelning. Jag har sett fram emot ett glas vin hela dagen. Sedan väntar en jobbfri helg i New York. Åh så härligt.

 1. Hanna skriver:

  Tycker din nya blogg är svinsnygg! Och den funkar visst jättebra för mobilen!

  1. E skriver:

   Vad har du för telefon och operativsystem? Funkar inte alls för mig, blir lika frustrerad varje gång jag går in

 2. Kicki skriver:

  Men, oj! Vad har hänt med denna blogg? Den går ju inte att läsa längre! Är det kanske syftet? Vill Du sluta blogga? Ser inte att Du någonstans kommenterat alla negativa synpynkter. Varför har Du inte gjort det?

  1. Bea skriver:

   Hon har skrivit ett inlägg om det istället.

 3. I skriver:

  Klarar verkligen inte av din nya design, verkligen inte mobilvänlig. Känns bara rörigt. 100 gånger bättre förut

 4. Vilken dålig version av din blogg den här uppdateringen blev. Platt fall!

  1. KK skriver:

   Det kanske är en betaversion?

 5. Mi skriver:

  Svårläst blogg numera. Orkar inte scrolla o söka, råddigt o fokus alldeles för brett, för att handla om en människa. Läst av nyfikenhet nu som då. Tackar för mig, inte tillräckligt med tid för att hitta det jag tidigare fick ut av bloggen.

  1. E skriver:

   Känner exakt samma sak, brukar gå in ibland men nu lär jag inte gå in så ofta här. Bara krångligt. Hur tänkte du där Bella när du redan hade en så lättläst och bra sida?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..