ANNONS

Power-Babba

/

Åh, det krånglar lite på sidan så jag får inte bilderna i en bra upplösning. Men det får duga såhär, hellre det än inga bilder. Jag har haft en fantastisk dag med Babba Canales, kvinnan som vid 22 års ålder fick bygga upp Uber i Sverige från scratch, hon listar Forbes 30 under 30 och har idag sin egen varumärkesbyrå på Manhattan. Det var fantastiskt roligt att djupdyka ner i hennes tankar, utmaningar och uppoffringar.

Möte med Simon (producent) och Ruby (projektledning). Superteam.

Suit up!

Dagens studio, det är så roligt att varje avsnitt är i en ny miljö. Här hittar du mina tidigare avsnitt av A Quest for Success.

Vi befann oss på Spring Place, det är som Stockholms version av Epicenter i NYC

Babbas hund Blue

Teamlunch med bästa gänget. Simon, min producent har bott i NYC så han plockade in ett crew som skötte kamerorna, ljud och ljus. Riktigt proffsigt gäng att jobba med.

Sista scenen. Jag tror verkligen att ni kommer att gilla det här avsnittet! Nu har jag checkat in på Ludlow Hotel, det var lite mer min stil jämfört med Public (Public var som att bo i en nattklubb, inte direkt vad man önskar efter en intensiv jobbvecka, puh). Dags att hoppa in i duschen och göra mig i ordning för min kusins b-day middag i Tribeca. Det är verkligen snöstorm här i New York, väldigt mysigt.

Den här veckan har verkligen varit galen. Började med möte i Milano i måndags, sedan inspelning, plåtning och ytterligare möten med distributör och inspelning. Jag har sett fram emot ett glas vin hela dagen. Sedan väntar en jobbfri helg i New York. Åh så härligt.

43
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00