Julklappstips

 I samarbete med Löwengrip Care & Color

Just det! Ni missar väl inte necessären man får när man handlar produkter från LCC? Jag tycker den är så himla fin och det är roligt att vi gör en ny necessär varje år, jag samlar på varje print. Till dig som inte använt LCC än och är lite osäker på vilka produkter du ska börja med – här kommer tre favoriter ur vårt sortiment:

1. Count on me, det är vår bäst sålda produkt som står för halva vår omsättning. Den torkar snabbt, doftar gott och håller hela dagen. Jag klarar mig inte utan den.

2. All time high, vår volym och textur-spray skapar stadga i hårbotten men tynger inte ner för mycket. Min vardagshjälte för att håret alltid ska se nyfönat ut och ha volym.

3. Clean & Calm, vår ansiktsrengöring som inte irriterar huden på ett sånt sätt så att man känner sig alldeles röd och spänd i huden efteråt. Gelen rengör skonsamt men på djupet. Fungerar på all make up också.

Kampanjen finns hos LCC där anger ni koden XMASGIFT i utcheckningen när ni handlar för 499 kr.

Man kan även ta del av kampanjen hos Kronans Apotek, Apoteksgruppen, Lloyds Apotek, då gäller den vid köp av 3 produkter. I veckan anslöt sig också Apotea till kampanjen.

 I samarbete med Löwengrip Care & Color