ANNONS

Brandövning i VR

/

– I samarbete med Trygg-Hansa –

Nu när Decembermörkret är här så faller det sig ganska naturligt att man tänder mer levande ljus på kvällen.
Den maximala mysfaktorn är väl ändå att komma hem från jobbet, umgås med barnen och sen tända levande ljus och mysa med en kopp te och en bra bok i soffan. Men levande ljus är också en stor risk, det är värt att påminna sig själv om att en olycka kan vara lätt hänt.

Trygg-Hansa hjälpte mig och barnen att utföra en brandövning hemma med ett par VR-glasögon. Riktigt häftigt. Brandövning som annars känns som en tråkig grej blev nu en lite mer häftig upplevelse istället tack vare VR-glasögonen från Trygg-Hansa. Det kanske låter ambitiöst att ha brandövning hemma, men för oss med småbarn är det något som VERKLIGEN kan rädda liv om olyckan väl är framme. Tycker det är bra att Trygg-Hansa utmärker sig och med hjälp av modern teknik gör det hela lite roligare. Här kan man kolla på filmen om man vill pröva det själv. Det tar bara några minuter men kan som sagt vara avgörande för livet.

– I samarbete med Trygg-Hansa –

9
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00