DvF i NYC

Alltid när jag är i NYC går jag förbi DvF flagshipstore i Meatpacking. Jag älskar deras kläder och kvinnan som grundat. (Diane har dessutom en grön Bentley som jag tycker är cool). Det finns så mycket för olika tillfällen, det stilrena klassiska, feminint och mycket galna prints. Jag drar mig mest för det lite mer sobra. Omklädningsrummen på nedervåningen är otroligt fina och man får kaffe eller champagne under tiden man provar. Lyxigt!

DvF har också fina basplagg. Jag köpte en vit tröja som passar till allt och en vinröd polotröja. Passformen är hennes grej.

Sedan köpte jag denna klänning i kashmir-mix. Jag tycker att färgen är så fin och så var den så mjuk! Dock är det fel bh under, en balconette blir bättre. Om jag vill ha klänningen i jobbet går det att ha en polotröja över. Superfint!

Nu ska jag iväg och intervjuas och filmas av norska NRK som åkt hit nu på morgonen!

 1. C skriver:

  Hej Isabella,
  Jag har precis börjat ett nytt jobb där det är ett måste kring att alltid vara lite mer uppklädd, och jag ÄLSKAR verkligen din stil!
  Jag skulle behöva hjälp och tips kring måsten i en garderob, samt skor som verkligen kan lyfta en hel outfit.
  Just gällande klackar så har jag ett dilemma. Tycker du att man kan ha pumps, då ”öppna” men med stängd tå även nu under vintertid eller har du något annat tips på skor som är stilrena och kan lyfta en hel look?

  Skulle bli så glad och tacksam av tips från dig på klockrena måsten att ha i en stilren Office garderob. Behöver verkligen införskaffa mig sådana plagg where you can’t go wrong!

  Kram!

 2. Cecilia skriver:

  Hej
  Trevligt med ett nytt och fräscht upplägg. Glöm inte att datera inläggen dock,.

 3. Johanna skriver:

  Grymt snygga skor! Vart kommer de från?

 4. Annette skriver:

  Såååå snyggt!!! Power…

 5. Irene skriver:

  Tänk å få vara pretty woman för en dag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..