ANNONS

DvF i NYC

/

Alltid när jag är i NYC går jag förbi DvF flagshipstore i Meatpacking. Jag älskar deras kläder och kvinnan som grundat. (Diane har dessutom en grön Bentley som jag tycker är cool). Det finns så mycket för olika tillfällen, det stilrena klassiska, feminint och mycket galna prints. Jag drar mig mest för det lite mer sobra. Omklädningsrummen på nedervåningen är otroligt fina och man får kaffe eller champagne under tiden man provar. Lyxigt!

DvF har också fina basplagg. Jag köpte en vit tröja som passar till allt och en vinröd polotröja. Passformen är hennes grej.

Sedan köpte jag denna klänning i kashmir-mix. Jag tycker att färgen är så fin och så var den så mjuk! Dock är det fel bh under, en balconette blir bättre. Om jag vill ha klänningen i jobbet går det att ha en polotröja över. Superfint!

Nu ska jag iväg och intervjuas och filmas av norska NRK som åkt hit nu på morgonen!

28
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00