ANNONS

Två timmar i veckan

/

Jag landade åtta imorse och åkte direkt hem, det var en massa trafik så det tog 1,5 timma från Arlanda till Lidingö. Nyttjade tiden på flyget till att sova så jag hoppade frukosten. Gjorde ordning en cappuccino och en tallrik med havregurt och granola. Går igenom min mail innan jag ska iväg och träna. Sakta, sakta blir det en rutin i vardagen. Träning är den enda biten jag inte riktigt ”får till” men efter samtalet med Rachel har jag verkligen insett hur jag prioriterar. Istället för att säga ”jag hinner inte träna” så blir det ”Jag prioriterar inte två timmar i veckan att röra på mig ordentligt”. Då blir det tydligt var prioriteten ska vara.

Efter träningen ska jag till kontoret, det är lite kaos där nu för på måndag byter vi kontor! Vid fyra idag hämtar jag barnen. Åh.

56
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00