– I samarbete med Mapiful –

För mig har det länge varit en målsättning och dröm att lansera LCC utomlands. Det är något som vi jobbat med länge och som verkligen tagit fart ordentligt den senaste tiden. Ni har kunnat följa utvecklingen och följa mig när jag rest till bland annat HongKong, Saudi, Dubai och flera andra länder i Europa. Det är så oerhört viktigt att våga drömma stort, och att inte låta sig hindras av gränser. Varken gränser för fantasi, nationer eller drömmar.

Den här världskartan påminner mig om att världen är min spelplan. Att det finns oändligt med möjligheter där ute. Det finns kulturer att uppleva, människor att möta och förändringar att bidra till. Kartan kommer ifrån Mapiful, som ni vet har jag flera tavlor därifrån sen tidigare. Nu har de kommit in nya färger, som den här svarta. Det kändes tomt i hallen, så jag kände att denna var perfekt att ha i där som en påminnelse när jag går till jobbet. Ett bra julklappstips är att kika in hos Mapiful, de gör personligt anpassade kartor på vilken plats som helst, en fin och personlig present! Med rabattkoden Isabella får ni 15% rabatt och fri frakt fram tills 12 december.

– I samarbete med Mapiful –

 

 1. Emelie skriver:

  Följer din resa genom länderna och ditt affärsliv. Det är inspirerande. 🙂

 2. Hej! För ett bra tag sedan tipsade du om en sida där man kunde registrera sig & se vilka försäkringar man har. Som en överblick helt enkelt. Men har den sidan försvunnit helt eller vet du något ?

 3. leila skriver:

  En bild på tredje världens mörker?

 4. Cilla skriver:

  Oslo och Öresundsregionen lyser starkare än Stockholm… bara en reflektion 😋

  1. Majas skriver:

   Ni slösar mer el 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..