ANNONS

HER USA

/

Vi landade vid tre idag, två timmar senare än beräknat så det var snabba puckar in till Manhattan, checka in på Hotell Bowery, buda 90 goodiebags till kvällens event och springa till Blow Dry bar och fixa håret.

Otroligt fint hotell, jag ska köpa med mig varsin nalle till Sally och Gillis.

Kvällens outfit hann inte strykas, inget fungerade i sista minuten men det gick bra ändå. Byxdress från Maxmara.

Kvällens event stod HER Global Network USA för. Det är ett, som det låter, ett globalt nätverk för kvinnor och nu firade NYC ett år. På scen var Arianna Huffington, hon har grundat The Huffington Post. Det var så inspirerande att få lyssna på henne, på plats var också hennes ena dotter och dom pratade om hur det är att växa upp med en mamma som gör global karriär samtidigt. Som jag spetsade öronen. Arianna är med på Forbes lista över världens mäktigaste kvinnor och hon sa så kloka saker om vikten av balans, tro på sig själv och återhämtning. Samtidigt som man ska ta hand om två små. Jag fick en ny förebild.

Vi var nittio kvinnor, alla med stora ambitioner i livet. Majoriteten bodde i NYC. Det var tema ASK vid borden så alla fick vräka ut sig det man funderade på, karriär som privat. Det blev på djupet direkt.

Med svenska grundaren Babba Canales. Jag är faktiskt tillbaka i NYC om två veckor för att göra en intervju med henne till min serie. Hon är så inspirerande. Vid halv tolv tog jag en Uber hem, jag har dygnat och jag behöver lite sömn innan frukostmöte på hotellet med en stor distributör för LCC!

Kram på er

58
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00