ANNONS

Distributör i USA

/

Det var bara att upp och hoppa imorse, jag slog upp ögonen prick 06.30 utan väckarklocka (ställd på 6.45). Imponerande att den inre klockan fungerar trots tidsskillnad. Men jag antar att den vaknar till efter sex timmars sömn. Det är en fördel helt klart som småbarnsmamma och entreprenör att inte behöva mer sömn för att vara utvilad. Jag tänker ofta på citatet Annika Falkengren sa i en intervju i Dagens industri ”Annika, du tar dom på energin” – Ord från hennes tidigare chef. Den meningen har fastnat hos mig, jag är inte den smartaste, mest kreativa, pluggat mest, bästa ledaren.. Min största styrka är min energi och att vara en orädd doer. Sätter man ihop min energi med fantastiska VD:ar i varje företag och en snabbfotad organisation som kan förvalta och strukturera upp allt – Då blir vi enormt starka.

Dräkt från Maxmara. Datorfodral från Bottega Veneta. Vi har bott en natt på Bowery Hotel som ligger på Lower Manhattan, rekommenderas starkt. Så mysigt, fantastisk personal och bra läge. Hade det inte varit så att jag vill upptäcka nya hotell hade jag gärna bott här igen. Om två veckor blir det The Standard High Line, Howard 11 eller Public. Inte bestämt mig.

Morgonens möte med en distributör här USA gick strålande. Att kunna ta egna införsäljningsmöten på engelska tyckte jag var en utmaning tidigare, idag är det inga problem. Jag älskar det snarare, försäljning är väldigt roligt och då ställs allt jag har lärt mig som entreprenör under de senaste tio åren på sin spets. Men det blir väldigt enkelt när bolaget man jobbar med är sitt egna och det brinner i själen när man pratar om det. Sådant syns igenom och blir trovärdigt.

Nu väntar snart en flight hem, jag ska byta om till tights, sminka av mig och lägga en sheet mask innan jag somnar. Det är alltid roligt att se de äldre herrans reaktion när ansiktet är täckt med en vit duk. Är man beauty entreprenör så är man, idag har jag även köpt med fukthandskar till händerna hehe … ; – )

Hejdå NYC!

36
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00