ANNONS

Troschock

/

Och så är vi på Arlanda! Jag gjorde en trosklassiker vid säkerhetskontrollen, lyfte handbagaget utan att ha hunnit dra igen blixtlåset – Alla underkläder flög ut över hela golvet, som en färgglad Hanky Panky konfetti typ. Jag försökte låtsas vara oberörd när jag kravlade runt på golvet och samlade ihop allt. Fick snällt be en man att flytta sin fot från min bh. Uhh. Tur att man är rätt cool som person ändå! Hur som helst så är det jag och Sascha som reser ihop. Hon hjälper mig med all dokumentation och styling ikväll. Denna resa är vår andra, vi var i Cannes för några veckor sedan tillsammans. Jag behöver ha en person med mig på resorna för att fotografera till kanalerna, så mitt team brukar varva med vem som åker. Det är ju spännande platser men det är för mycket resor för en person, min energi är lite mer extrem. Men vi har väldigt roligt när vi är iväg och man lär känna varandra ordentligt.

Jag köpte ett puder från YSL och läppbalsam från LCC på taxfreen. Ser ni mitt fina passfodral i beiget läder från Valextra? Den fick jag i födelsedagspresent av Pingis. Så fint med mina initialer. Nu lyfter vi mot Oslo och sedan vidare till NYC. Vi landar halv två på eftermiddagen idag så det blir inte så mycket innan galan ikväll. En promenad, besöka en Blowdry-bar och göra ordning mig. På tisdagen träffar jag en viktig distributör för LCC, Pingis kör Warszawa samma dag. Heja! Vi hörs sen.

50
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00