ANNONS

Avsnitt 2

/

Nu har det äntligen blivit dags att släppa avsnitt nummer två av min Onlineserie A Quest for Success. Förra avsnittet var ju som ni vet Alexander Bard gäst och nu är det dags för Yoga Girl. Avsnitten har verkligen blivit olika och gästerna har varit utgångspunkten när vi planerat location och stämningen över inspelningen. Avsnittet med Alexander blev intressant och med flera spännande diskussioner som jag alltid uppskattar. Med Rachel blev det något helt annat men minst lika intressant. Vi pratade mycket om balansen i livet. Något som jag alltid tyckt jag varit väldigt bra på men Rachel gav mig flera tankeställare. Hon talade mycket om att inte säga att man inte hinner vissa saker utan säga att man inte prioriterar dem. Jag har fram till nu sagt att jag inte hinner träna, ha mer egentid eller prata om mina känslor med mina vänner. Att i efterhand säga att jag inte prioriterat det känns helt galet och det blir så mycket tydligare vad jag går miste om. Hur ska jag kunna fungera om jag inte skapar ett rum där jag får möjlighet att tala om mina känslor tillsammans med någon jag litar på? Det måste få ta plats i livet och nu försöker jag skapa mycket plats för det. Det har känts ännu viktigare nu när jag gått igenom ett riktigt tufft år privat.

36
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00