Avsnitt 2

Nu har det äntligen blivit dags att släppa avsnitt nummer två av min Onlineserie A Quest for Success. Förra avsnittet var ju som ni vet Alexander Bard gäst och nu är det dags för Yoga Girl. Avsnitten har verkligen blivit olika och gästerna har varit utgångspunkten när vi planerat location och stämningen över inspelningen. Avsnittet med Alexander blev intressant och med flera spännande diskussioner som jag alltid uppskattar. Med Rachel blev det något helt annat men minst lika intressant. Vi pratade mycket om balansen i livet. Något som jag alltid tyckt jag varit väldigt bra på men Rachel gav mig flera tankeställare. Hon talade mycket om att inte säga att man inte hinner vissa saker utan säga att man inte prioriterar dem. Jag har fram till nu sagt att jag inte hinner träna, ha mer egentid eller prata om mina känslor med mina vänner. Att i efterhand säga att jag inte prioriterat det känns helt galet och det blir så mycket tydligare vad jag går miste om. Hur ska jag kunna fungera om jag inte skapar ett rum där jag får möjlighet att tala om mina känslor tillsammans med någon jag litar på? Det måste få ta plats i livet och nu försöker jag skapa mycket plats för det. Det har känts ännu viktigare nu när jag gått igenom ett riktigt tufft år privat.

 1. Irene skriver:

  Wow super och kändes så mjukt och avslappnat!

 2. Det finns så mycket som yogan som verktyg kan hjälpa till med, både kroppsligt och känslomässigt, speciellt den medicinska yogan som även används och forskas inom på Karolinska och Huddinge.

 3. Amanda skriver:

  Det här avsnittet gillade jag verkligen. Jag gillade iofs innehållet med Bard också. Men klippningen och allt var mycket trevligare nu, och att det var mindre mm:anden. Däremot så känner jag att det fortfarande skulle kunna uteslutas helt. Men det är fortfarande någonting med klippningen som inte känns helt tipptopp som gör att man reagerar när man ändrar scen eller när kameran rör sig osv. Det känns nästan som att det inte är naturliga övergångar…. Men jag tycker att det här var en klar förbättring från förra avsnittet. Och WOW så klok Rachel är, otroligt inspirerande

 4. Ellen skriver:

  Super härligt avsnitt! Jag skulle dock vilja önska att man kunde välja bort texten. Jag har så svårt för att inte läsa texten när den finns där, och blir så rörigt för mig när det är på ett annat språk. Annars som sagt så bra avsnitt!

 5. Lina skriver:

  Fint avsnitt! Gillar det där med att prioritera sin tid, det ska jag ta till mig och tänka på:) Ser fram emot kommande avsnitt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..