ANNONS

Söndagskvällen

/

Jag lämnade barnen till O vid fyra som är vår tid, gjorde klart en intervju med Amelia på telefon och sedan blev det ett träningspass. Hem, duscha och byta om och sedan väntade en jobbmiddag på Hotell Diplomat. Pingis, jag och en av våra kunder. Åkte hem vid nio och har packat ner det sista. Jag åker hemifrån tidigt imorse och tar en flight vid nio. Inte dåligt att kicka igång en vecka med New York! Jag är faktiskt tillbaka i New York senare i december för mer jobb så mina 48 timmar är inte hela världen. Under december månad väntar även Cervinia, Milano, Sankt Petersburg (om visumet hinner bli klart) samt Maldiverna under mellandagarna. Härliga platser.

Kvällens outfit. Så kär i blusarna från Ahlvar. Jag älskar att ha en walk in. Jag tror att jag har smittat över den känslan på Sally för hon bär över sina kläder och tar på dom här inne hehe

Jag funderar på att vara helt offline när jag är på Maldiverna. Skippa alla sociala medier/mail. Det är ändå bara sex dagar sol och bad och det var flera år sedan som jag var helt ledig (2011 på ett sjukhus efter magsår). Vad tror ni om det? Jag kan ju fota lite ändå men återberätta allt när jag är hemma. Hmmm… Vågar jag?

215
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00