ANNONS

NYC imorgon

/

Jag var lite nervös i veckan över att min online beställning från MaxMara i Italien inte hade dykt upp än (inte samma sortiment som i butiken i Sthlm). Men i fredags vid klockan fem kom sms:et så en kollega på kontoret fick hjälpa mig hämta ut eftersom jag var hemma med barnen och så budade hon pakeket på lördagen, puh! Jag åker ju till New York imorgonbitti, jag ska på en gala på måndagskvällen (smart att kunna nyttja tidsskillnaden) för HER global Network och sedan ett viktigt möte med en distributör för LCC på tisdag morgon. Jag flyger hem tisdag kväll och landar i Sverige onsdag morgon (hämtar barnen klockan fyra). Det kan låta jobbigt med en hotellnatt och många timmar i luften men jag ser aldrig flyg som jobbiga, det är härliga timmar att läsa, lyssna på poddar och få egentid. Dessutom är jag inte speciellt känslig för jetlag, jag är vaken och pigg så länge det är ljust och somnar så fort det är mörkt. Det är faktiskt en styrka.

Dresscode är powerdress och denna blir perfekt! Nu ska jag få iväg några mail medan Sally sover och Gillis tittar på Greta Gris.

40
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00