NYC imorgon

Jag var lite nervös i veckan över att min online beställning från MaxMara i Italien inte hade dykt upp än (inte samma sortiment som i butiken i Sthlm). Men i fredags vid klockan fem kom sms:et så en kollega på kontoret fick hjälpa mig hämta ut eftersom jag var hemma med barnen och så budade hon pakeket på lördagen, puh! Jag åker ju till New York imorgonbitti, jag ska på en gala på måndagskvällen (smart att kunna nyttja tidsskillnaden) för HER global Network och sedan ett viktigt möte med en distributör för LCC på tisdag morgon. Jag flyger hem tisdag kväll och landar i Sverige onsdag morgon (hämtar barnen klockan fyra). Det kan låta jobbigt med en hotellnatt och många timmar i luften men jag ser aldrig flyg som jobbiga, det är härliga timmar att läsa, lyssna på poddar och få egentid. Dessutom är jag inte speciellt känslig för jetlag, jag är vaken och pigg så länge det är ljust och somnar så fort det är mörkt. Det är faktiskt en styrka.

Dresscode är powerdress och denna blir perfekt! Nu ska jag få iväg några mail medan Sally sover och Gillis tittar på Greta Gris.

 1. Anna skriver:

  Blir mörkrädd när jag läser kommentarerna.Sluta vara avundsjuka och skriva massa skit!

 2. K skriver:

  Jag trodde inte du jobbade när du var med barnen, när de är vakna vill säga? Nu tittade ju G på Greta Gris och hade det säkert mysigt ändå.

 3. Hjälp vad många nedlåtande och dryga kommentarer. Ovanligt många… 🙄

 4. Amanda skriver:

  Bara älskar den där spetsen! Du kommer bli så vacker!

  På min blogg får du läsa om psykisk ohälsa , inspiration , tips och mycket mer! Även veganska recept måste jag tillägga!

  1. ellis skriver:

   Det har hon säkert, men de väljer man bort i en blogg, det blir ointressant läsning.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..