ANNONS

Se andra

/

Vad en helgdag går i ett svisch! Vi tog en promenad för att köpa glass till efterrätt och så var vi ute en stund och brummade runt med Gillis elbil innan Matilda och Julia var här. Efter det har vi lekt hemma. Barnen älskar Julia och tycker att det är roligt att visa henne saker. Jag är stolt över mycket hos mina barn men just kärleken mellan varandra och omsorgen till andra, både barn och vuxna, är fina sidor. Tillexempel påminner Gillis mig när vi går förbi en tiggare in i butiken att vi borde lägga i något på vägen ut. Det är inte lätt för en fyraåring att ta in att världen är orättvis men att se en person be om pengar/mat utanför en matbutik är till och med något han greppar och vill rätta till. I min uppfostran är det viktigt att Gillis och Sally ser alla människor, inte bara går förbi.

Lässtund med gänget! Nu sover alla barn och Matilda och jag ska ha en lördagskväll ihop. Vi har redan dragit på oss mjukisbyxorna och slängt upp håret i en knut. Jag njuter av lugnet in i det sista. Jag har barnen fram till fyra imorgon och sedan väntar en jobbmiddag och New York på måndag morgon.

37
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00