Yoga Girl på måndag

Fredagkväll! Jag har haft det väldigt mysigt med barnen. Poppat popcorn, yogat ihop (eller försökt yoga med barnen bredvid), kikat på Daniel Tiger och vid nattning skippade vi att läsa en bok utan jag freestyle:ade kring en saga istället. Nu ska jag äta en sen middag själv, har sett fram emot det samt fortsätta att titta på en dokumentär om Diana. Jag trodde nog efter separationen att att vara själv en helgkväll skulle kännas tomt men det har bara upplevts härligt. Jag gillar dock att ha variationen med en kväll i helgen i eget sällskap och nästa med en vän. Imorgon sover Matilda och lilla Julia (sex månader) över. Det blir mysigt.

Här kommer förresten en teaser inför måndagens avsnitt med min online serie ”A Quest for Success”. Nästa gäst är fantastiska Rachel Brathén/Yoga girl. När jag kom hem efter det avsnittet grät jag en massa. Rachel sa så mycket kloka saker som satte spår i mig. Jag tror hon såg det för på kvällen fick jag ett av de finaste sms jag någonsin fått. Jag berättar mer om det efter att avsnittet har sänds.

 1. victor skriver:

  Är så taggad på nästa avsnitt av din onlineserie!

 2. Sara skriver:

  Kan Ida eller du skriva en upptadering om ditt sovrum? Många som undrar om mattan etc. Länge sen du gjorde ett inlägg om inredning 😊

  1. Hg skriver:

   Booring.

 3. Vet inte så mycket om Yoga Girl, så kanske är en bra idé att se avsnittet med henne 🙂

 4. Hanna skriver:

  Det avsnittet ser jag fram mot! 😊

 5. Ett avsnitt jag banne mig kommer att se, kul!! Keep up the good work! ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..