Vår fredag

Idag har förskolan varit stängd. Det är dagar som dessa som det är skönt att vara egen företagare. Vi började med en frukost vid åtta och tittade på barnkanalen:

Jag gjorde en smoothie på grönkål, ingefära, blåbär och havremjölk. Sedan granola på. Barnen ville ha smörgås (mjuk Gillis, knäckebröd Sally) med leverpastej på, yoghurt, bär och en grön smoothie med kiwi, äpple och spenat. Min är för hard core för dom.

Sedan blev det en promenad till en park där vi mötte upp Martina som vabbade, perfekt att kunna ses ute med kidsen!

Väl hemma väntade lunch, här ovan är ytterligare ett recept från Beautyfood. Jag älskar den boken! Många nya smaker.

Mellan klockan 13-14 fick jag smita in till stan för att ta en snabb avstämning med alla företag. Jag är borta måndag och tisdag nästa vecka (New York). Här ovan är Sasha som är stylist och fotograf, Emma som är affärsutvecklare och Amilia är ny! Det här var hennes andra vecka i rollen som kommersiellt ansvarig. Välkommen ombord, fantastisk energi! Efter det körde jag hem och gjorde en intervju med tidningen Amelia på telefon under tiden.

När jag kom hem (barnen hade barnvakt under tiden) så tog vi ut Gillis bil och brummade loss. Otroligt roligt! Jag får halvspringa bredvid, bra vardagsmotion. Nu väntar fredagsmys!

 1. SA skriver:

  Vill börja med att säga att detta inte är kritik eller mitt syfte att verka negativ. Jag tänker bara på att barnen kanske bör ha hjälm när de åker i bilen. Bättre att ta det säkra före det osäkra.

 2. Chris skriver:

  Bilden på De små i bilen är ju bara för söt !!

 3. Therese skriver:

  Hej Isabella! Vilken inspiration du är, jag har följt dig sedan min unga tonår. Min syster följde dig och därför började jag blogga, men jag prioriterade inte riktigt det.

  Jag har mina aningar om vad du vill skapa inom LCC. Jag vill gärna jobba för dig, vilket just nu är min högsta önskan. Jag vet inte riktigt hur jag ska komma i kontakt med dig, på ett personligt sätt. Kram!

 4. Carin skriver:

  ”Efter det körde jag hem och gjorde en intervju med tidningen Amelia på telefon under tiden.”

 5. Carin skriver:

  Igår tog jag hand om en flicka som blivit påkörd av en bil tills ambulansen kom. Det visade sig att bilisten som körde på henne hade pratat i telefon samtidigt som hon körde….det handlar om sekunder och är man inte helt koncentrerad på sin körning kan det faktiskt hända en olycka.

  1. Emilia skriver:

   Jag är helt säker på att Bella har Bluetooth-uppkoppling till mobilen i sin bil och att hon använder den = inte värre än att prata med passagerare i bilen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..