ANNONS

Vår fredag

/

Idag har förskolan varit stängd. Det är dagar som dessa som det är skönt att vara egen företagare. Vi började med en frukost vid åtta och tittade på barnkanalen:

Jag gjorde en smoothie på grönkål, ingefära, blåbär och havremjölk. Sedan granola på. Barnen ville ha smörgås (mjuk Gillis, knäckebröd Sally) med leverpastej på, yoghurt, bär och en grön smoothie med kiwi, äpple och spenat. Min är för hard core för dom.

Sedan blev det en promenad till en park där vi mötte upp Martina som vabbade, perfekt att kunna ses ute med kidsen!

Väl hemma väntade lunch, här ovan är ytterligare ett recept från Beautyfood. Jag älskar den boken! Många nya smaker.

Mellan klockan 13-14 fick jag smita in till stan för att ta en snabb avstämning med alla företag. Jag är borta måndag och tisdag nästa vecka (New York). Här ovan är Sasha som är stylist och fotograf, Emma som är affärsutvecklare och Amilia är ny! Det här var hennes andra vecka i rollen som kommersiellt ansvarig. Välkommen ombord, fantastisk energi! Efter det körde jag hem och gjorde en intervju med tidningen Amelia på telefon under tiden.

När jag kom hem (barnen hade barnvakt under tiden) så tog vi ut Gillis bil och brummade loss. Otroligt roligt! Jag får halvspringa bredvid, bra vardagsmotion. Nu väntar fredagsmys!

63
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00