ANNONS

Black Friday

/

– I samarbete med LCC och Flattered –

Idag är det Black Friday och här bolagens erbjudanden. En väldigt roligt nyhet på LCC är att vi lanserar vårt nya torrschampo. Det är vår storsäljare Good to go fast med en helt ny doft som vi kallar Jasmine Blossom. Många har älskat vår Caramel and Cream-doft som varit med sen starten och nu kompletterar vi med en lättare och friskare doft.

Just nu har vi också ett erbjudande på vår hemsida, med upp till 40% rabatt på alla produkter. Klicka här för att komma till Löwengrip Care & Color.

På Flattered så är det 20% rabatt på alla skor och därför vill jag tipsa er om mina favoriter. Flattereds boots som blivit storsäljare tycker jag väldigt mycket om för att de är så snygga och sköna. Jag kan ha dom på från morgon till kväll och de passar till allt.

Vi har massor av olika loafers att välja bland. Dessa röda gillar jag för att dom lyfter vilken outfit som helst. De finns i rött, svart, silver och vegansk croco. Använd koden BLACK när du betalar i kassan så får du 20% rabatt. Klicka här för att komma till Flattereds hemsida.

– I samarbete med LCC och Flattered –

28
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00