ANNONS

Shopping och stil

/

Sedan en tid tillbaka har jag jobbat med en stylist som är anställd i mitt bolag, först var det Emma och idag är det Sasha som tagit över (Emma jobbar med utveckling). Varje vecka är det viktiga möten, events, intervjuer, scenframträdanden, plåtningar och resor. Så det är många outfits som ska spikas. Jag hade aldrig hunnit det själv. Eller allt handlar såklart om en prioritering, vad kan jag lägga min tid på istället för att planera kläder? Tycker jag att det är roligt? Finns det någon annan som gör det bättre än jag? Det är frågar som genomsyrar allt jag gör. Det är så man bygger en vass och agil organisation. Alla ska göra det man är bäst på.

Vad är min stil? Jag gillar det skandinaviska enkla mixat med feminint. Jag vill inte ha mönster och starka färger. Jag gillar jordnära och ljusa färger. Jag skulle kunna leva i skjorta och jeans men då gärna klackar till, är inget fan av sneakers. Jag går i klackar varje dag. Jag älskar en kostym men då ett fint silkeslinne under, det får inte bli för stelt eller tråkigt.

Shopping på Maxmara igår

Jag älskar märken som Maxmara, DvF, Stylein, Lili Jahilo, Chanel, By Malina, Filippa K, Celine och Toteme. Jag har en liten Östermalmstant inombords som gärna vill ta över och gå totalt crazy om jag inte håller band på henne. Jag älskar ju lyx och fina material. Men jag måste mixa in det med det mer enklare skandinaviska för att det inte ska bli too much hehe..

27
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00