Shopping och stil

Sedan en tid tillbaka har jag jobbat med en stylist som är anställd i mitt bolag, först var det Emma och idag är det Sasha som tagit över (Emma jobbar med utveckling). Varje vecka är det viktiga möten, events, intervjuer, scenframträdanden, plåtningar och resor. Så det är många outfits som ska spikas. Jag hade aldrig hunnit det själv. Eller allt handlar såklart om en prioritering, vad kan jag lägga min tid på istället för att planera kläder? Tycker jag att det är roligt? Finns det någon annan som gör det bättre än jag? Det är frågar som genomsyrar allt jag gör. Det är så man bygger en vass och agil organisation. Alla ska göra det man är bäst på.

Vad är min stil? Jag gillar det skandinaviska enkla mixat med feminint. Jag vill inte ha mönster och starka färger. Jag gillar jordnära och ljusa färger. Jag skulle kunna leva i skjorta och jeans men då gärna klackar till, är inget fan av sneakers. Jag går i klackar varje dag. Jag älskar en kostym men då ett fint silkeslinne under, det får inte bli för stelt eller tråkigt.

Shopping på Maxmara igår

Jag älskar märken som Maxmara, DvF, Stylein, Lili Jahilo, Chanel, By Malina, Filippa K, Celine och Toteme. Jag har en liten Östermalmstant inombords som gärna vill ta över och gå totalt crazy om jag inte håller band på henne. Jag älskar ju lyx och fina material. Men jag måste mixa in det med det mer enklare skandinaviska för att det inte ska bli too much hehe..

 1. Johanna skriver:

  Tycker det är lite trist att allt ska vara så stylat och fixat och tillrättalagt hela tiden. Måste en ”powerkvinna” vara det?

 2. Johanna skriver:

  Första gången jag kommenterar någonstans. Tycker att du verkar som en fin människa som oftast tänker igenom det du gör och hur du ska göra det, tillexempel så verkar det genomsyra din barnuppfostran och ditt arbetssätt. Jättebra. Men måste hålla med många av ovanstående kommentarer. Att bära äkta päls känns inte bara fel i hjärtat utan känns även väldigt förlegat. Det känns som något man gjorde förr i tiden när man inte var så medveten som vår generation är. Tummen upp åt din kost absolut men ska man bära ett dött djur så ska man också veta om exakt hur djuret hamnade där. Är det något du kan stå för?

 3. Elvan skriver:

  Välformulerat och viktigt. Skulle också gärna se Isabella uttala sig om sitt tänk kring detta då hon når och påverkar så många människor.

 4. Kl skriver:

  Du har en fin klädstil Isabella, och stylisterna gör ett bra jobb! Dock måste jag påpeka detta om pälsbärande, är det sant att du fortfarande klär dig i äkta päls? Jag vet att du talade positivt om päls för länge sedan. Men länge sedan hade du även vissa andra värderingar som du vuxit ifrån/ändrat vilket ju är en naturlig del av utvecklingen (som att t.ex inte vilja kalla dig själv feminist och vara aktiv moderat).
  Pälsbärande kanske må kännas lyxigt ”Östermalm-tantaktigt” för somliga, men varför inte reflektera över sina val och vad det bidrar till? Pälsindustrin är en riktigt hemsk djurindustri, även här i Norden, där djur lever hela sina liv utan att få känna gräs under sina tassar och utan att få möjlighet att följa sina naturliga instinkter. Istället utsätts de för ett stressat vidrigt liv med begränsad livslängd. ENDAST för att människor ska få känna sig fina i deras päls.
  Detta rimmar inte med modern tid, det känns totalt förlegat! Inte underligt att så många stora designers och butikskedjor har upphört med päls.

  Det vore nyttigt om du någon gång skulle tänka utifrån det etiska perspektivet gällande djur och skriva om det på bloggen. Jag minns inte att jag sett dig tagit ställning där nån gång? Så många lyssnar på dig!! Din röst skulle kunna betyda mycket på den fronten angående djurens rättigheter.

  1. Elvan skriver:

   Välformulerat och viktigt. Skulle också gärna se Isabella uttala sig om sitt tänk kring detta då hon når och påverkar så många människor.

 5. Lilly skriver:

  Den puderrosa kavajen skulle varit snygg isf helsvart med ett mörkt linne under och svarta eller byxorna som hör till… Snygg feminin bussinesstil. Tyvärr är jag för tjock för lyxmärken. Du är passligt slank o elegant 😊 Tänk vilken karriär du gör. Heja, men ta hand om dig och barnen. Pengar och bussiness är inte allt. Hälsningar från Finland

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..